Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Кабел за зареждане на смарт часа, магнитен USB-кабел за зареждане, поставка за USB-кабел, зарядно устройство за умни часовници, аксесоари за деца

 0

2.21лв. 3.17лв.

Кола монитори

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w2471

Идеален за собствениците на смарт часа всички възрасти, тъй като зона на таксуване е съобразена с кът за детски часа.С повече функции, отколкото други решения за зареждане, зарядно устройство, защитено от тел TPE, лесно се съхраняват и пренасят.

Спецификация:

Заглавие: Зарядно за умни часа

Цвят: черен, бял

Дължина: около 1 м / 3,3 фута

Изход: 5v 1A

Вход: 5 В 1A

Опаковъчен лист:

1 * Зареждане на смарт часа

Вижте повече детайли за продукта

1. Идеален за смарт часа: това зарядно устройство за смарт часа бързо зарежда вашето устройство.Просто сложете часовника на магнитна поставка за безпроблемно зареждане. (Часовници в комплекта не са включени.)

2. Лесна употреба: Лесно зареждайте умен часовник на вашето дете с помощта на нашия зарядно устройство за умни часа.Интуитивен дизайн позволява да се съчетаят зона за зареждане с часове, като се осигурява максимална скорост и ефективност.

3. Комплексно използване: Нашето зарядно устройство за умни часовници осигурява бързо и безопасно зареждане, защитавайки умен часовник от повреди сверхтоком, късо съединение и претоварване.Поверете ни зарядното устройство удължи живота на батерията.

4. Дълъг срок на експлоатация: Нашето зарядно устройство за умни часовници има здрава и гъвкава конструкция, изготвена от износоустойчивост и устойчиви на разтягане материали, които гарантират дълготрайна функционалност.Тел от TPE предпазва от entanglements и повреди, което го прави надежден избор за всички ваши нужди в зареждане.

5. Удобство за транспортиране: зарядно устройство за умни часовници има малка и лека конструкция, която улеснява съхранението и переноску.Можете да го използвате у дома или по време на пътуване, без да се притеснявате за заплитане кабелите или обемисти адаптер.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > Екран

Коментари (0)

Добави мнение