Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Кутия за настолен организатор Голям капацитет, разделен на работна маса Кутия за съхранение, Синьо Канцелярский държач за химикалки, молив, ножица, линия, инструмент за грим

 0

12.49лв. 25.01лв.

Аксесоари и органайзер

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w2505

Лесно организиране на работния плот с помощта на нашия десктоп кутия за съхранение.Благодарение на 5 подвижна поставянето на странични и вътрешни отделения, тази кутия осигурява безопасността на всички ваши важни документи и канцеларски материали.Изработена от устойчив материал, тя лесно е деформирал и се отличава с прост стил, за да се учат.Това е универсално решение за съхранение ще запази работата си чист и продуктивни.

Спецификация:

Заглавие: Кутия за настолен организатор

Материал: pp

Размер на продукта: (приблизително) 16 * 10,5 * 14 см/6.3*4.13*5.51 инча

Тегло: (приблизително) 180 г

Опаковъчен лист:

1 * Кутия-органайзер за канцеларски материали

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни измервания, направени на ръка, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Повече за продукта

1. Организиран и ефективен: Този настолен органайзер ще ви помогне да се подобри ефективността на вашата работа, поддържане на реда на бюрото си и не я задръства.Отстрани той също има пет сменяеми отметки, които можете да използвате за бележки на важни документи или бележки за удобство на достъпа.

2. Увеличаване на капацитета на: Подобрете своите организационни умения, благодарение на големия обем на нашия десктоп организатор и прозрачен вътрешен отделениям.Отсортируйте си неща по категории и използвайте за по-лесен достъп и ясна видимост.

3. Превъзходна дълготрайност: Този настолен органайзер, изработен от висококачествен полипропилен, осигурява дълготрайна употреба, без никакви напрежения.Той предотвратява случайни износване, с лекота защитата и упорядочивая вашите неща.

4. Декорация и елегантност: Този настолен органайзер не само ще ви помогне да поддържате ред в бюрото, но и придава елегантност на вашето работно място.Ярък цвят и прост стил го правят чудесна декорация на работния плот.

5. Широкото използване: Този органайзер - универсално решение за съхранение в класните стаи, домашни кабинети, работни зони и училища.Отърви се от бъркотията на масата, поддържане на химикалки, моливи и малки предмети на техните места.Развивайте своя творчески потенциал и поддържане на ред в работата с този многофункционален настолен кутия.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение