Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

100 бр. Сигурна закопчалка отзад, ушиване на дрехи за жени, Стационарни превръзки, Практично шиене, Удобни икони, игли за брошки за момичета

 0

8.55лв. 10.69лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w251922

Описание:

【Проект занаяти собствените си ръце,】 Това е перфектният избор за бижута занаяти, производство на вписан бейджей и шивашки тъкани, които да закачите на тъкани за индивидуална украса.

【Здрава жени за брошки】 е Изработена от висококачествени материали, метален, здрав и издръжлив, него не е лесно да се огъват, гладка повърхност няма да навреди на ръцете.Неговата сребърна украса запазва блясъка и след продължителна употреба.

【Широко приложение】 Той е много подходящ за бижута, занаяти, шиене, и може да се носи на ризи, потници, облекло тъкани, за производството на корсажей и шапки.

【Лесна употреба】 Плоска задната част на игли-ленти има дупка, която е много подходящ за определяне на мъниста и суспензии.Отзад има цип за лесна инсталация и премахване.

【Комплектът включва】Вие ще получите 100 брошки, включително 25 брошки с размер 2,0 см / 0,79 инча, 25 брошки с размер 2,5 см / 0,98 инча, 25 брошки с размер 3,2 см / 1,26 инча и 25 брошки размер на 3,8 см / 1,5 см.

Спецификация:

Материал: желязо с никелово покритие

Цвят: сребро

Процесът на обработка: покритие

Размер (приблизително): 2.0 см / 0,79 инч, 2,5 см / 0,98 инча, 3,2 см / 1,26 инча, 3,8 см / 1.5 инча

Пратката включва:

25 бр х 2.0 см, игли за брошки

Игли за брошки 25 бр х 2.5 см

Игли за брошки 25 бр х 3.2 см

Игли за брошки 25 бр х 3,8 см

Забележка:

1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.

2. Възможни са отклонения в 1-2 см от ръчно измерване.

Забележка:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките, но не е същото изпълнението на различни инициативи, като модели.

2. Сравнете подробни размери с вашите, моля, имайте предвид разликата в 2-4 см от ръчно измерване на дрехи, благодаря, на всички измервания в см. и имайте предвид, че на 1 см = 0,39 инча

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

2 Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1) Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX отнема 3-7 дни, EMS-8-12 дни.Авиапочте Post изисква 2-8 седмици.Но всички те варират в зависимост от страната на доставка.

2) Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

1) Навременно потвърждение на купувача ще бъде високо оценена след получаване на стоката.

2) Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.


Технически характеристики

  • Търговска марка > Домашно облекло
  • Материал > Желязо никелирование
  • Произход > Континентален Китай
  • Тип изделия > Безопасни Игли
  • Тип продажба на едро > no
  • Тип комплект > ДА

Коментари (0)

Добави мнение