Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

40шт 2x3 инча Кафяви ленти за шапки, якета, раници, ремонт със собствените си ръце, плетене, шиене

 0

15.95лв. 20.18лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w256674

40шт 2x3 инча Кафяви Ленти За Шапки, Якета, Раници направи си САМ Ремонт Плетене, Шиене

Съдържание на опаковката: Вие ще получите 40 ивици от кафява кожа за седла размер на около 5x7,5 см / 2x3 инча и с дебелина от 1 мм. Това е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за използване и за самостоятелно приготвяне и можете да го споделите с близки и приятели.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН материал: Хастар на шапка е изработена от висококачествена кожа, която е надеждна и лесно добри.когато.Повърхност на пластира за снаждане гладка, удобна, него не е лесно да се носят или да се деформира, и той може да придружава вас в продължение на дълго време.

Насладете се на собствените си ръце: Нашите празни кожени ленти са идеални аксесоари за гладене и шиене и може да се използва широко на шапки, ризи, пуловери, шорти, бейзбол форма, якета, дънки, обувки и много други, за да даде повече цвят и чар. (Проглаживайте при температура 285 градуса за около 20 секунди преди и след залепване, за да получите по-добра адхезия.

Забавно "Направи си сам": Кожена нашивка - това е празен стил, можете да с любимите си модели и текст на кожено нашивку шапки в съответствие със собствените си предпочитания, добавяне на различни стилове към ежедневните си дрехи, и придружен от тълпата.

Широко приложение: Тези ленти от изкуствена кожа може да се използва върху тениски, поли, дънки, жилетки, шапки, раници, дрехи, занавесках, шарфах, ватирани одеялах и т.н. са Подходящи за ремонт, усилване и декоративни приложения.

Цвят: кафяв

Материал: pu

Съдържание на опаковката:

40 x кожена етикет

Само посоченото съдържание на кутията, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Размер > 1

Коментари (0)

Добави мнение