Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

15шт Скоби За Пуловери Тежки Изводи От Изкуствени Бели Перли Брошка на Жени Рокля Клип на Шапка, Шал Жени Планински Кристал Эмалевые Игли

 0

8.28лв. 11.83лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w257378

Съдържание на опаковката: Вие ще получите комплект от 15 перлата на брошки с щифтове от различни стилове, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в аксесоарите към роклята, както и достатъчно на брой, за да може да споделят игли с други.

НЯКОЛКО стила: Тези скоби за шалове за пуловери се предлагат в различни стилове, щипки за коса, украсена с handcrafted перли и кристали, като основните цветове, които използваме бяло, черно и червено, класически цветове могат да пасва на вашия стил на обличане, като ви направи по-привлекателни в тълпата.

НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ: Тези брошки основно са направени от железен материал, им е трудно да се прекъсне, те могат да ви служат дълго време, са идеални за английски възглавница или декоративни игли, украса, изработени от изкуствени перли, ярки и блестящи, не е нужно да се притеснявате за булавках на вашите следах по дрехите.

ЛЕСНА УПОТРЕБА: Нашите емайлирани безопасни игли са много удобни за използване, просто натиснете леко на ръба игла, след това се пробива с игла дрехи и накрая, натиснете, за да заключите иглата им и лесно да се свали, ако искате да смените стила, не оставя големи дупки в дрехите си.

Широка гама от приложения: Нашите брошки от изкуствени бели перли ще бъдат добър помощник в организацията на вашата дрехи, одеяла, шалей, къщи-пръстени и т.н. ще Направят вашия дом по-спретнато и ще ви помогнат да вземете панталони размер, можете да ги използвате за украса на вашите пуловери, тениски, ръкавици, яки и т.н.

Цвят: кремаво-бял, черен, червен

Материал: желязо

Съдържание на опаковката:

15 * английски възглавница

Само посоченото съдържание на кутията, други стоки, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение