Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Модел чанти, модел мини-чанти, модел за шиене на калъфи за писалки, модел за шиене мини-чанти, ръчни инструменти за чанти карта

 0

7.13лв. 8.91лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w260017

Този шаблон за шиене чантата си здрав и издръжлив, което улеснява използването му всеки швейном проекта.Малък размер и лек дизайн я правят полезна и лесна за всеки любител на шиене.Идеални за рождени дни и за Коледа, ще подобри своите умения за шиене с помощта на този удобен инструмент.

Спецификация:

Материал: PET

Цвят: прозрачен

A: 8 инча

Размер на продукта: 25x19x0,1 см

Тегло: 15 грама

B: 10 инча

Размер на продукта: 30x18x0,1 см

Тегло: 28 грама

C: 12 инча

Размер на продукта: 38x16x0,1 см

Тегло: 36 гр

Опаковъчен лист:

Шаблон за шиене на чантата * 1бр

Забележка:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на снимане продукт, различен цвят.

Поради ръчно измерване има грешка в размер на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. Здрав материал: Този модел за шиене чантата е изработена от висококачествен PET материал, който е издръжлив и траен, както и устойчиви на извивката и износване.Той е лесен за използване и ще ви помогне да шият свой собствен портфейл от любимата си тъкан.

2. Самото подравняване: с помощта на нашия прозрачен шаблон изрежете портфейла на добра форма без много усилия.Лесен за използване дизайн позволява ясно да се види съответствието на тъкани и шаблон, осигуряване на точното подравняване за перфектния намаляване.

3. Широко приложение: Този модел за шиене портмонета е полезен и подходящ за любителите на занаяти собствените си ръце.Можете да го използвате за направата на пеналов или други малки предмети, като например чанти, в собствения си стил и творчество.

4. Чудесен подарък: Създаване на очарователен портфейли, като използва този модел за шиене, и го дайте на вашите близки обмислен подарък, който те никога не ще забравят.Идеален за рожден ден, Коледа или друг повод, който изисква специално изненада, демонстрирующего творчеството и загриженост.

5. Лесен за носене: този модел за шиене на чантата може лесно да вземете със себе си навсякъде.Малък размер и лек дизайн я правят лесно преносим и удобен за переноске, което позволява да се създават уникални портмонета на открито от различни материи и дизайн.


Технически характеристики

  • Номер на модела > Инструменти за стабилизиране на параметрите на Шаблон за направата на домашни любимци
  • Произход > Континентален Китай
  • Размер > 25x19x0.1cm/ 9.84x7.48x0.04in
  • Пол > Жени

Коментари (0)

Добави мнение