Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Форма за съхранение на тиква, смола с капак, гипс и са ръчно изработени, епоксидна смола, Декоративно-приложното изкуство, Органайзер за дома, Аксесоари за декорация Хелоуин

 0

9.15лв. 18.31лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w262317

Водещи елементи:

1. Тиква за Хелоуин с капак: Внесете своя поделку в живота с помощта на тази уникална форма за съхранение на тиква.Тя има шапка и елегантни и ясни детайли, които отделят от създаването си.Най-специална функция е 3D-дизайн тиква, която придава на вашата банка ярко и освежаващо усещане.

2. Украса за Хелоуин: Тази форма за съхранение на тиква е идеална за Хелоуин, есенните партита и Деня на Благодарността, за да създадете празнична атмосфера като декорация на дома.Можете също така да постави го на масата за съхранение на шоколадови бонбони, ядки или други деликатеси.

3. Лекотата на използване и демонтирането: просто кликнете върху другата страна на форми, нанесете смолата и декорации и изчакайте, докато се втвърди смолата.След това можете да лесно да се разруши форма за съхранение на тиква.

4. Хранително-вкусовата силикон: Форма за съхранение на тиква, изработена от хранително-силикон и може да се използва многократно след почистване.Тя е безопасна, мека и дебела, устойчива на разкъсване и изчезва.

5. Гъвкавост на употреба: Тази форма за съхранение на тиква можете да използвате за направата на свещници, съдове за бонбони, декор за Хелоуин, кутии за съхранение на бижута със собствените си ръце и други занаяти от смола.

Описание:

Внесете своите умения ръкоделието в живота чрез тази форма за свещник от тиква!Изработена от хранително-силикон, тя е идеална за създаване на стилен и функционален изделия, което също може да се постави на всяко бюро.Форма се превръща в стойка за съхранение на тиква е подходяща за всеки любител на свещи!

Спецификация:

1. Размер: кутия от тиква: 10*5.7*6.5 см/3.94*2.24*2.56 инча

2. капак от тиква 6.9*3.3*4.1 см/2.72*1.3*1.61 инча

3. Тегло: 125 грама

4. Материал: силикон

Списък:

1 х Форма За Банки, за тиква овесена катран


Технически характеристики

  • Тип продажба на едро > Да (> 50 бр.)
  • Номер на модела > Форма за кутии за съхранение
  • Тип комплект > no
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Силиконова форма

Коментари (0)

Добави мнение