Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

55ШТ Игла за пуловери, спици с двойно заострением, набор от къси спици от неръждаема стомана и комплект за плетене, инструменти за шиене и тъкане

 0

47.73лв. 68.18лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w270998

Дължина: 20 см / 7,87 инча

Материал: алуминиев оксид

Форм-фактор: двустранен

Размер: 11 размери(2.5/2.75/3.0/3.25/3.5/3.75/4.0/4.5/5.0/5.5/6.0 мм)

За този артикул

【Добре зашити спици с гладка повърхност】

Спици с двустранно края, изработени от алуминиев оксид, всяка спица е много гладка, без чеп или надраскване, така че вие не се притеснявате, че този набор от спици да навреди на вашата прежда или поранит ръката по време на плетене.Можете да плета много по-бързо и много по-изправен, и те се плъзгат по направления, не позволява тя да падне.

【Един добър съвет и удобен набор от спици】

Всеки върха на обоюдоострых спици внимателно обработени, за да не се счупи, не е напукан и не заржавел.Игли за плетене, за начинаещи са леки и работят отлично, така че от тях много удобно и просто да се ползват при продължителна употреба, те не предизвикват умора и натиск върху ръцете и китките.

【Компактен набор от вязальных спици в случай】

Игли за плетене с двоен край, се доставят в 11 леки опаковки сортирани за удобно съхранение и употреба при плетене.Прозрачен калъф има дизайн с защелкивающейся закопчалка, ефективно предотвращающей подхлъзване спици, и се отпечатва с посочване на метрического размер и американския размер спици, което е удобно при избора на подходящ размер за употреба.

【Широко се използва Набор от спици за плетиво за начинаещи】

Набор от игли за пуловери включва 11 различни размери: 1/2,5 mm, 2/2,75 мм, 3/3,0 мм, 4/3,25 мм, 5/3,5 мм, 6/3,75 мм, 7/4,0 мм, 8/4,5 мм, 9/5,0 мм, 10/5,5 мм, 11/6,0 mm. Пълен набор от спици за децата ви позволява да свърже всеки продукт от прежда, което искате, например, терлици, зимна шапка, копчета на ръкавите, шалове, ръкавици, пуловери, жилетки, вълнени чорапи и други изделия за ръчна работа, а вашите ловки ръце воплотят вашето въображение в реалност.

【Идеални подаръци】

Комплект спици за плетене ще надмине всички ваши очаквания, той е подходящ както за начинаещи, така и за професионални плетачи.Игли за плетене - идеалният подарък за майки, съпруги, деца, приятелки, начинаещи плета на една кука, верига плетачи, любителите на плетене на рожден ден, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Коледа, Деня на благодарността и Нова година.

Забележка:

1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

2. Моля, позволете едно малко отклонение в измерването, поради ръчно измерване.

Добре дошли на едро за продажба!

Добре дошли на директна доставка!

Добре дошли, задавайте ни въпроси, благодаря ти, че погледна!

Доставка

1. Ние извършваме доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).

2. Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

3. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.


Технически характеристики

  • Материал > Неръждаема стомана
  • Търговска марка > QJH
  • Номер на модела > RX533
  • Размер > 11 Sizes(2.5/2.75/3.0/3.25/3.5/3.75/4.0/4.5/5.0/5.5/6.0mm)
  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение