Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

20 Бр Cat6/6A RJ-45 Преминават През Модулни Свещи, Екраниран (STP) Външен конектор за Заземяване, Обжим EZ

 0

17.16лв. 25.62лв.

Компютърна периферия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w2715

20 Броя конектори Cat6 / 6A RJ-45 преминават през модулни конектори, екраниран (STP) външен конектор за заземяване, ПРЕХОДЕН КОНСТРУКЦИЯ с обжимом EZ.Липса на допълнително натоварване пръчки означава по-малко загуби и разочарования.Възможност да се види кабели, преминаващи през предната част на щепсела, позволява да се провери верността на цветовата последователност TIA 568A или 568B, което свежда до минимум прекъснати края.

МАКСИМАЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ.Като осигурява най-добрата комбинация на кабела и щепсела, пресечен свещи позволяват двухтактным начин за вграждане на обвивката на кабела колкото е възможно по-дълбоко в щепсела, свеждане до минимум на crosstalk.Контакти със златно покритие с троен контакт.Конструкцията на проводник в шахматна дъска модел.Екраниран (външно заземяване).Подходящ за PoE ++.

УНИВЕРСАЛЕН.Съвместим с многожильными или твърди проводници на 23AWG. Подходящ за обвивки на кабели с диаметър до 8,00 мм и диаметри на изолацията на кабели от ∅1,05 - 1,25 мм Заземлите и обжмите външен заземен стълбата с помощта на инструмент trueCABLE all in one V2.

Плик ПАКЕТ от 20 ЧАСТИ.Тези екранирани конектори RJ-45, несъмнено ще облекчи инсталацията.

Цвят: сребрист

Материал: метал + пластмаса

Съдържание на опаковката:

20 * Cat6 / 6A RJ-45 преминават през модулни конектори

Само посоченото съдържание на кутията, други продукти, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > Съединители

Коментари (0)

Добави мнение