Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Цифроаналоговый приемен модул приемник с пристанище RX 5.8 G 3.0 PLUS, с аларма за ниско напрежение за Fatshark DJI FPV V1 V2 (C)

 0

48.18лв. 81.65лв.

Потребителска електроника

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w3049

Цифрова система за трансфер на изображения и визуално възприятие на летящи точки DJI FPV - това е еволюцията на индустрията FPV.В същото време системата за моделиране FPV, предоставена от Fatshark, също има много по-голям пазарен база и инвентар.

Конструкция Play 5.8 G RX PORT 3.0 PLUS е фиксиран винт на пръстен оголовья DJI flying glasses и напълно неразрушаема, поставя се отстрани DJI flying glasses.Това ви позволява лесно да прехвърляте видео - и аудиосигналы на високо качество на екрана, плаващи точки DJI FPV за гледане или запис.

Play 5.8 G RX PORT 3.0 PLUS е малък, лесно преносим и многофункционален уред и ще се радват на популярност сред играчите, с участието както на аналогови, така и цифрови оборудване за полети по FPV.

Наименование на продукта: модул приемник.

Консумирана мощност: 2-4 С (DC 5,5 * 2,1)

Вътрешното напрежение: 5 В 3 А (изход със заварени пълнеж)

Изходна мощност: 2-4 С (DC 5,5 * 2,1)

Входен сигнал: стандартен интерфейс на приемника Fatshark (включително приемник на трети страни: Reaxacc Яростни Rapid Fire)

Изходен сигнал: стандартен аудио / видео, поддържа външен сменяем модул за DVR, с дисплей напрежение и аларма за ниско напрежение.

Цвят: както е показано на фигура

Материал: PC + метал

тип: C: приемник + метален бункер

Съдържание на опаковката:

1 x приемник

1 x метална бункер

Различни партиди продукти може да се различава на външен вид

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Търговска марка > Haohsat
  • Произход > Континентален Китай
  • Максимална мощност на канал > 55 W

Коментари (0)

Добави мнение