Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Автомобили със защита от надраскване и дъжд, Полиране на боя, Почистване покритие с висока степен на защита, Трайни аксесоари за кола, Дълготраен гланц грижи за комплект J8U6

 0

10.51лв. 19.10лв.

Почистване и поддръжка на автомобили

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w308803

Точки:

1Safe Driving Това е покритие за автомобилни стъкла - нашата най-новата технология за нанасяне на покрития, за почистване и защита на вашия предното стъкло, стъкла и огледала.Предотвратява ръми стъклени повърхности и намалява неконтролируема кондензация на вода върху стъклото.

Осигурява безопасността на шофиране.

2высокая температурна устойчивост Висока устойчивост на топлина, липсата на следи от изгаряне, могат ефективно да се противопоставят на окислительному промяна на цвета, вызванному висока температура след картината, което прави по-ярка боя.

3Гидрофобный и защитава от замърсяване материал осигурява отлична дълбока полировку и устойчивост на повреди, причинени от корозия, висока температура и повърхностни компонентите и контрол, прах, киселинните дъждове и т.н.

4 Намаляване на устойчивостта на надраскване, намаляване на броя на надраскване, направете защитен слой след нанасяне на покритие, намалите или предотвратите появата на драскотини, причинени от външни компонентите и контрол, и намаляване на увреждане на боята.

5предотвращение Прах и други петна лесно се залепват към повърхността на бои, замърсява повърхността на боята, след боядисването има ефект листа, който подобрява самопочистваща и безопасно гидрофобность повърхността на боята.

Описание на продукта:

Това е покритие за стъкло - нашата най-новата технология за нанасяне на покрития, за почистване и защита на стъкла, витрини и огледала.Предотвратява ръми стъклени повърхности, намалявайки неконтролируема кондензация на вода върху стъклото.

Устойчиви на висока температура, липса на следи от изгаряне, позволява ефективно да се противопоставят на окисляване и промяна на цвета, предизвикани от висока температура след картината, което прави по-ярка боя.

Осигурява отлично дълбоко покритие, трайно до повреди в резултат на корозия, излагане на високи температури и повърхностните въздействия, прах, киселинни дъждове и много други.

Повишават силата, намаляват количеството на надраскване, образуват защитен слой след нанасяне, намаляват или предотвратяват появата на драскотини, причинени от външни компонентите и контрол, както и за намаляване увреждане на боята.

Кал и други петна лесно се залепват към повърхността на бои, замърсява я, и след боядисване се формира ефект на листа, който подобрява самопочистваща и безопасно гидрофобность повърхността на боята.

Характеристики:

Обем на продукта: 30 мл

pH: PH2-12

Дебелина на покритието: 30 микрона

Срок на услугата: 3-5 години

Материал: полисилоксан и наноматериали

Температурна Устойчивост: 760 ° C

Приложим: - предна на предното стъкло, странично стъкло люк на покрива, огледало за обратно виждане

Списък на продуктите

1 * Гланцово керамично покритие

1 * гъба за определяне

Благодаря за вниманието, ако искате да си купите повече, отколкото сме предоставили, моля, свържете се с нас.ние сме готови да ви отговори възможно най-скоро.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тегло на продукта > 60g
  • Тип изделия > Миене на прозорци
  • Обем на продукта > Сигурен
  • Вид на материала > Намалява драскотини
  • Специални характеристики > Предотвратяване на смърт

Коментари (0)

Добави мнение