Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Закачалка Wader Стенни Шкаф за обувки, Метален Универсален органайзер за обувки, Здрава поставка за непромокаемых обувки, туристически обувки

 0

36.06лв. 51.53лв.

Съхранение и организация в дома

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w3117

Внимавайте за реда в коридора и съхранявайте на сухо с помощта на нашия щанд за обувки.Изработена от издръжлив желязо с прахово покритие, нашата поставка побира различни видове обувки и е оборудван с по-широки носещи плочи за обувки.Лесна за инсталиране, тази стойка е задължителна за всеки дом.

Спецификация:

Заглавие: Стойка за обувки

материал: метал

Цвят: черен

Размер: около 41,5 * 23,5 * 6 см/16.3*9.3*2.4 инча

Опаковъчен лист:

1 * Шкаф за обувки

3 * винтове

3 * расширительная тръба

Повече за продукта

1. Компактно решение: максимално увеличете пространството с помощта на нашата шкафове за обувки.Упорядочивайте и сушете обувките по естествен начин, предотвращайте появата на неприятна миризма, не спотыкайтесь за свободни обувки.Пазете ред, не загромождайте антрета и помещения.

2. Отлична защита от ръжда: Изработена от неръждаема желязо с прахово покритие, тази поставка за обувки осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Тя вече не се огъва и не се деформират, върху него лесно се държат дори и най-тежки ботуши.

3. Надеждна устойчивост: Нашите шкафовете за обувки са оборудвани с по-широки носещи метални пластини, които осигуряват здраво свързване със стената и повишават нейната устойчивост.Дизайн на облегалката с три дупки и предоставя допълнителна подкрепа и предотвратява падането на багажник.

4. Лесна инсталация: Съгласуване на дупки за рафтове за обувки, с дупки в стената, просверлив ги и поставяне на расширительные тръба, прикрепете рафт прилагаемыми винтове.Без специални усилия за осигуряване на надеждно и компактно съхранение на обувки.

5. Подходящ за множество сцени: Тази стойка за обувки дава възможност за максимално използване на пространството и съхранение на различни видове обувки, включително болотную обувки, високи ботуши, ботуши до коленете и др.Това е универсално решение за съхранение, идеална за настаняване на обувките в помещения, коридори, коридори и гаражи.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > Шкаф за обувки
  • Номер на модела > Шкаф за обувки

Коментари (0)

Добави мнение