Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Устройство за дистанционно управление на приложенията на Hristo Zigbee 3.0 Gateway Hub, Smart Home Wireless Bridge Smart Life Работи за Алекса Google Home

 0

30.57лв. 35.97лв.

Потребителска електроника

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w3279

Лесна настройка и употреба: Не е необходимо да се свържете към мрежовия кабел, просто включете тази smart hub портал на центъра и го свържете към приложение Smart Life. в рамките на няколко минути ще получите система за автоматизация на умен дом.

Поддръжка на 128 връзки: Този хъб Wi-Fi интернет-портал на Zigbee поддържа максимум 128 интелигентни устройства sasha zigbee, съвместими с Alexa, Google Home Асистент за гласов контрол, без помощта на ръцете и дистанционно управление.

Автоматизация на дома: Работи с всички устройства на hristo zigbee за създаване на интегрирана система за автоматизация на "умен дом".Научи Google Home hub в приложение Treatlife да изпълнява команди "Добро утро", "довиждане", "Лека нощ" и други действия, които позволяват автоматично включване и изключване на устройствата в рамките на деня.

Покритие на цялата къща: Не се притеснявайте за това, че стената се отразява на качеството на сигнала на ZigBee, покриване на до 50 m от центъра на ZigBee до Wi-Fi-рутер и подкрепя разширяването на автоматично мрежата.Покритие на цялата къща с голям радиус на действие и по-стабилна мрежа.

Цвят: бял

Материал: пластмаса

Съдържание на опаковката:

1 x портал

Само посоченото съдържание на кутията, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Търговска марка > FGHGF
  • Произход > Континентален Китай
  • Начин на свързване > Bluetooth-съвместими

Коментари (0)

Добави мнение