Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Лепило за ремонт на обувки Водоустойчив Быстросохнущий Професионален лепило за ремонт на обувки Универсален Здрав Ефективен лепило за обувки за фиксиране на стъпалата

 0

1.57лв. 3.74лв.

Хардуер

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w3512

Основни моменти:

1. Бързото поправяне на: Почистване на лепилото осигурява бързо и трайно сцепление, лесно премахва различни наранявания обувки.Неговата функция бързо изсушаване и повишава ефективността на процеса на нанасяне.Равномерно нанасяне на лепилото става лесно, не са необходими скоби или отопление.

2. Водоустойчиви свойства: Водоустойчива формула обувки лепило удължава живота на обувките, докато лепило с висока водонепроницаемостью не влияе на експлоатационните характеристики.Той е идеален за ежедневно носене и работа с вода и не се чупи след почистване.Инвестирайте в своя обувки и спестете пари с обувным лепило.

3. Различни функции: Този високо ефективен лепило за ремонт на обувки на маслена основа, предназначени за лепене на различни материали, включително кожа и гума.Той е специално проектиран за свързване на композитни материали и може да възстанови първоначалния вид на обувката.Не позволявайте на счупвания, дырам или пукнатини съсипе обувки, използвайте това е ефективно средство за определяне на обувки за бърз и дълготраен ремонт.

4. Революционен комфорт: Нашите лепило за обувки може да се възстанови и поддържа качеството на обувките.Наслаждавайте се на несравнима гъвкавост, не усещане за твърдост при чорап, и почувствайте естествената мекота на вашите обувки.Той може да се подпре на всеки материал, обувки и дори и да ви изношенную обувки.

5. Икономичност: осигуряване на всякакъв вид обувки в продължение на няколко минути с помощта на обувки лепило.Лепило е идеално за надежден и бърз ремонт маратонки, тапочек и парусиновой обувки.Носете си обувки в ред с минимални усилия и станете специалист за обувки № 1 при поискване.

Търсите лепило за обувки, който издържа на всякакви метеорологични условия?Нашият лепило за обувки е изработен по специална фабрично формула на маслена основа, която изсъхва бързо и остава стабилна дори при ходене по вода, в дъждовни дни.Освен това, той запазва мекотата и еластичността на вашата кожа обувки.Бъдете сигурни, че нашият лепило ще запази вашата обувки в отлична форма, без излишни движения.

Спецификация:

Име на продукт: Лепило за обувки

Спецификация: 50 мл

Размер: около 13,5 * 5 * 4 см/5.3 * 2 * 1.6 в

Опаковъчен лист:

Лепило за обувки * 1

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана, цветове на продукта може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчни измервания се допуска разликата в размер на 1-2 виж


Технически характеристики

  • Вид на консумативи, материали за " направи си САМ > лепило за обувки
  • Функция 3 > Различни функции
  • Тип > Силикон
  • Функция 2 > Устойчив на въздействието на водата
  • Функция 1 > Отлично залепване
  • Спецификация > 50ml
  • Удобства за самостоятелно приготвяне > Дървообработване
  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > лепило за обувки
  • Размер > 13.5 x 5 x 4cm
  • Поддръжка > Директна доставка на едро

Коментари (0)

Добави мнение