Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Обичай обяд-бокс със снимка / име, персонални изолирано чанта за обяд, множество термозащитная чанта-тоут със сменяем пагон

 0

14.42лв. 22.52лв.

Чанта със специално предназначение

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w36147

Технически характеристики - Размер на пакета за обяд: Д: 9 х W: 5 х В: 7,8 инча.В него е идеално подхождат на вашите обяд кутии, закуски, плодове и дори бутилки за протеинови коктейли.

Материал - Обяд-бокс е изработена от трайни и трайни полиестер.Вътрешната облицовка обяд-бокс, изработен от памук EVA и PE, който е лесен за почистване в случай на неизбежен преливане. може да се съхранява при най-високите и най-ниските температури за подобряване на качеството, свежестта и вкуса на продуктите.

Дизайн - Обяд-бокс може да бъде ръчно, през рамо и презрамка през рамо подвижна и лесно превключване между двата начина.В предната част има джоб с цип за телефон, прибори за хранене, картички и още много други.В основата на джоба може да се съхранява в кутията за бэнто, напитки, закуски и т.н.

Функция - Индивидуален дизайн, който е много подходящ за деца, тийнейджъри, възрастни, момчета и момичета.Този пакет за обяд може да се използва като пакет за обяд в детската градина, чанти за пикник, чанти за малки неща, ръчен багаж, кутии за bento, плодове, закуски и т.н.

Обслуживайте - Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да ви помогнем.Забавлявайте се всеки ден!

ПОКАЗВАТ СВОИТЕ ТВОРЧЕСКИ ИДЕИ: продукти на пазара не винаги отговарят на вашите очаквания?Сега можете да качите свои снимки и текст, за да изразят своите мисли.Има безброй определения на дизайна.С нетърпение очакваме вашите мисли.Още по-важно, това също е добър подарък, позволяващ да изразите своите най-съкровени мисли на хората, които ви интересуват.Аз вярвам, че ви харесва.

СЦЕНАРИЙ на ПРИЛОЖЕНИЕ: Подходящ е за носене напитки, кутии за bento, плодове, закуски и т.н., За пикник, офис, необходими за пътуване.

КЛИЕНТЪТ ПРЕДИ ВСИЧКО: за Качеството и удовлетвореността на клиентите - нашите приоритети.Надяваме се да ви осигури качествени продукти, която ще ви осигури дълъг опит.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • CN > Гуандун
  • Материал > Polyester

Коментари (0)

Добави мнение