Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Чантата Zero с анимационни пингвин, малка и скъпа порцеланова чанта за карти с множество отделения за визитки, набор от сертификати за карти с голям капацитет

 0

7.22лв. 12.03лв.

Портмонета и поставки за монети

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w3837

Описание:

Цвят, както е показано на фигура

Материал: полиуретан

Тегло: 67 грама

Размер: 12.4*8.2*3 см/4.88*3.22*1.18 инча

1. Дизайн мультяшного пингвин: Този държач за карти е направен в стил мультяшного пингвин, който е малък и сладък, дава на хората чувството на радост и детски забавления.Сладко външен вид ще привлече както за възрастни, така и деца.

2. Държач за карти е направен под формата на хармоника и може да побере няколко карти и документи.В него има няколко слота за карти и ограничители, които могат добре да се организира и защита на вашата карта, като направите живота си по-подреден и удобен.

3. Голям капацитет: Въпреки, че на външен вид, вътрешен капацитет за съхранение на притежателя на картата е много голяма.В него могат да се поберат няколко банкови карти, кредитни карти, членски карти, лични карти и т.н., което позволява лесно носене и употреба по всяко време и на всяко място.

4. Изработен от висококачествени материали, той е здрав и водоустойчив, което позволява ефективно да защити вашите карти и документи от повреди.В същото време материалът е много мек и удобен, с леко чувство.

Бележки:

1. Както всички знаем, от различни компютри показват цветовете по различен начин, и действителният цвят може да се различават малко от изображението по-долу.

2. Ако ви е трудно да изберете размера, можете да се свържете с мен по всяко време, и ние ще ви дадем няколко предложения, но те са предназначени само за ваша информация.

3. Ние можем да приемат поръчки със смесени стоки в различни цветове и размери.

В комплекта тази стока е включена:

1 опаковка карти за КОМПЮТЪР

Благодаря за вниманието, в нашия магазин на толкова много полезни и евтини стоки.Добре дошли на гостите.Надявам се, вие ще имате един добър ден!


Технически характеристики

  • Пол > Унисекс
  • Произход > Континентален Китай
  • Основен материал > Найлон
  • Състав на материала > 1

Коментари (0)

Добави мнение