Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Кутия за полагане на кабели под масата, Кабелна часова, органайзер под масата, управление на проводниците на масата, без бормашини, Метална стойка, органайзер за съхранение на кабела.

 0

26.72лв. 74.23лв.

Аксесоари и органайзер

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w4084

За да запазите вашия маса от елементарно с помощта на нашето устройство за полагане на кабели под масата. Произведено от висококачествено желязо, тя идва със странични скоби за закрепване към ръба на масата.Елегантен външен вид му придава естетическа привлекателност.Максимум удобство на съхранение, при запазване на работния плот чисти и спретнати.

Спецификация:

Материал на продукта: желязо.

Размер на продукта: около 38x12x4,5 см/14,96x4,72x1,77 см

Тегло на продукта: 770 грама

Опаковъчен лист:

1x Тава за полагане на кабели под масата

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни измервания, направени на ръка, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Повече за продукта

1. Проектиран, за да пести място: идеалното решение за организиране на вашата работа.Благодарение на достатъчно пространство за съхранение на захранващи кабели, контакти, USB хъбове, компютърни трансформатори и много други, можете да организирате работния си плот и да го освободи от заплитане на жиците.Максимално използвайте пространството под масата.

2. Материали с отлично качество: Изработена от отлично желязо, нашата система за управление на кабели под масата може да се похвали с несравнима здравина, устойчивост на износване и дълготрайна надеждност.

3. Липсата на елементарно на работния плот: кажете сбогом на разстройство на кабелите с помощта на нашето устройство за управление на кабели под масата. бърза инсталация дава възможност за извършване на монтаж, без пробиване, а страничните скоби надеждно да определи кабели на място, за предотвратяване на тяхната загуба.Поддържайте ред на работния плот и продължавайте да работите продуктивно.

4. Отлично качество на изработка: Благодарение на обширния си майсторство на изработка и конструкция, защитена от корозия, нашата рецепция е лъскав външен вид, без чеп, което позволява свободно да преминават кабелям.Здрав материал и устойчивост на избледняване го правят надежден избор за всяка работа, за която се изисква надеждна организация.

5. Широко приложение: Нашата полагане на кабели под масата оптимизира работата, намаляване на каша и се прави всичко лесно достъпни.Гъвкав дизайн допринася за създаването на по-организирана и ефективна среда в домовете, предприятията, така и в класните стаи.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение