Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Златна форма на дракон с две дръжки и един дупка, смесител за мивка в банята, смесителна батерия за тоалетна, определяне на бортике

 0

96.11лв. 128.14лв.

Вик

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w4201

Спецификация

Цвят: Златен

Форма: дракон

Стил: под стари времена

Изисква сглобяване: Да

Материал: месинг, неръждаема стомана

Процеси: Стара технология

Вид на закрепване: Десктоп, с един отвор

Тип стая: Бар, Кухня, Баня

Брой обекти: 1

Броят на маркучи: 2

Брой писалки: 2

Тип дръжки: Редово

Тип на ядрото на вентила: Керамични

Налягане на водата: 0,05-0.6 MPA

Температурен Диапазон: 0-80 °C/ 32-176℉

Резба: NPT3/8"

Дължина на маркуча: 50 см /19,68 инча

Височината на чучура: 11 см /4.3 инча

Обща височина: 19,5 см /7,67 инча

Диаметър на интерфейса: 4,5 см /1,77 инча

Разстоянието от носа до стълба: 13 см / 5,1 инча

Размер на опаковката: 28 * 18 * 10 см/11.02*7.08*3.93 инча

Брутното тегло: 1,5 кг / 3,3 килограма

Нето тегло: 1,32 кг / 2,9 килограма

Пратката включва

1 * Кран във формата на Дракон

2 * Маркучи

1 * Ръководство на потребителя на английски език

Всички принадлежности за монтаж

Описание

Кран - незаменим нещо в нашия живот и добър кран ще донесе на нашия живот е голямо удобство.В нашия уникален кран във формата на дракон, да се използва месинг, керамични жило клапан и материали от неръждаема стомана, а също така се използват различни технологични процеси за да се осигури дълъг експлоатационен срок.Можете лесно регулиране на разход и температура на водата с помощта на 2 дръжки.Това ще бъде красив и практичен помощник в банята.

Ключови характеристики

Избраният материал: Този продукт е произведен от висококачествен месинг, керамичното ядро на вентила и маркучи от неръждаема стомана, което го прави устойчив на корозия, ръжда, високи и ниски температури, както и лесно деформиран.

Двойно подаване на топла и студена вода: можете да регулирате температурата на водата (32-176℉) с помощта на лявата и дясната си ръце, и дори възрастните хора и децата могат лесно и безопасно да го използвате.

Подходяща височина и разстояние: Височината на чучура 4.3 инча не разбрызгивает вода, което прави мивката по-подредено.А разстоянието от носа до багажник е 5,1 инча, което осигурява по-просторно място за използване на вода и прави измиване / приемане на вода по-удобно.

Старият и значим: Ярък чучур във формата на главата на дракона, две кръгли кръстообразна дръжка, дугообразный дизайн, ретро-златист цвят и антични рана правят този кран класически и уникален.А драконът - символ на власт, благородство, чест, късмет и просперитета в традиционната китайска култура.По този начин, този продукт е значим декорация и придава на вашия дом малко антикварен колорит.

Защита от капки: Висококачествен керамичен жило клапан и водонепроницаемое о-пръстен улесняват корекция на разхода на вода и по-добре предпазват от течове, като по този начин спестява вода.

Лесен за почистване: Гладка повърхност и проста структура улесняват почистването, просто трябва да се изтрие с него мръсотия с влажна кърпа.

Лесна инсталация: Твърди дизайн, маркучи за подаване на топла и студена вода, практични аксесоари и подробно ръководство предоставят голямо удобство при инсталиране.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Топла и студена вода > ДА
  • Тип > Смесители за мивки
  • Тип инсталация > За монтаж на стена
  • Стил > Класически
  • Управление > Налягане

Коментари (0)

Добави мнение