Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Бързо зарядно за кола за телефон, led индикатор на напрежение, Бързо зарядно устройство 5 В 1 с две плъзгащи кабели, автомобилни дифузьор, мобилен телефон мощност 100 W

 0

41.66лв. 59.52лв.

На задното стъкло

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w4257

Това е бързо зарядно за кола за телефон, поддържа едновременно зареждане до 4 електронни устройства, е оборудван с вътрешен блок за съхранение с автоматично популяризирането и е предназначен за инсталиране в автомобилни поставки за чаши.Той също така ефективно защитава вашите устройства от повреди при перезаряде.Подходящ за използване с много модели на автомобили.

Спецификация:

Име на продукта: зарядно за кола

Материал: ABS + PC + метал

Интерфейс: USB кабел C * 1 кабел IOS * 1 USB A * 1 USB C * 1

Напрежение на дисплея: 10-30 В

Дължина на кабела: 800 + / -30 мм

Вход: DC12-24V

Мощност: 100 W

Област на приложение: мобилни телефони / таблети / интелигентни електронни устройства

Съдържание на пакета:

Бързо зарядно устройство * 1

Повече за продукта

Дизайн 1.5 в 1: трансформиране на процеса на зареждане на автомобила с помощта на пълноценна зарядно за кола.Това зарядно устройство 5 в 1 е не само поддържа зареждането на 4 устройства едновременно, но и има функция за ароматерапия за комфортно пътуване.Благодарение на 2 подвижни кабелям USB C + IOS, 1 USB A и 1 порто PD това е идеалното многофункционално решение за зареждане на вашите мобилни устройства.

2. Лесна за зареждане: управлявайте своите нужди, зареждане с помощта на този бързо зарядно за кола.Без много усилия издърпайте кабела с дължина 80 см и се свържете към устройството.Автоматично убирающийся вътрешно отделение за съхранение осигурява чист настройка, а гъвкав дизайн ви позволява да регулирате дължината на кабела.Управление и използване на опростена.

3. Дизайн във формата на чаша: Организиране на вашия автомобил, благодарение на дизайн във формата на чаша нашия зарядно устройство за бързо, разработен специално за подстаканников. Оборудван противоударной порести уплътнения, за да се предотврати приплъзване и защита на вашето устройство.

4. Разширена защита: Благодарение на функциите на презареждането, пренапрежение, контрол на температурата и защита от късо съединение е бързо зарядно устройство осигурява надеждна зареждане.Вградени интелигентни чипове множествено число за откриване на презареждането предпазват батерията на вашето устройство от повреди, което го прави безопасен за вашето устройство.

5. Широка съвместимост: Това е бързо зарядно за кола, подходящ за различни модели от обикновени автомобили 12 v-24, до много други модели автомобили.Можете спокойно да го включват и изключват си без никакви проблеми.


Технически характеристики

  • Името на модела > Бързо зарядно устройство
  • Тегло на продукта > 400g
  • Изходна мощност > 100 W
  • Вид на материала > ABS + PC + метал
  • Произход > Континентален Китай
  • Специални характеристики > Бързо зарядно устройство
  • Размер на елемента > 14x13x7 см
  • Тип изделия > Кабели, Адаптери и контакти
  • Напрежение > 12V

Коментари (0)

Добави мнение