Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Антигравитационный овлажнител на въздуха за спалня, нови овлажнители Cool Mist, 680 мл с ночником

 0

150.84лв. 215.49лв.

Блинницы

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w4337

[Овлажнител cool mist] Този овлажнител с вас по всяко време на годината, той е едновременно влагозадържащ и аромадиффузором.Технология ултразвуково разпрашване, nano mist, повишава влажността, намалява чувството на дискомфорт, причинени от сухота на въздуха.

[антигравитационный дизайн] Овлажнител използва оптични принципи за изграждане на оптични илюзии антигравитационных капки вода.Той предлага завладяваща опит, който добавя красота и изкуство на вашето работното място / зала и други помещения.

[сверхшумный режим и защита от прекъсване на 4 часа) След тестване на нивото на шума при работа на нашия овлажнител е средно 37 db, че осигурява тиха работа, обучение и спане.След 4 часа непрекъснато използване на овлажнител автоматично изключване.Както и вграден сензор за нивото на водата автоматично изключва захранването, когато нивото на водата под най-безопасно.Редовно изключване за защита на машината, сигурно, издръжлив и по-безгрижно.

[лесно да се влиза и почистени] Овлажнители Cool mist предлагат 2 удобни начина за добавяне на вода: можете да отворите резервоар за вода и да се излее 680 мл вода или използвайте бутилка, за да приведе в съответствие выпускное отвор за вода и се добавя необходимото количество вода директно.Лесен за почистване, просто откачете захранващия кабел и повишаване на резервоара, за предпочитане с помощта на мека гъба за почистване на резервоара.Моля, преди съхранение съхранявайте овлажнител суха.

[чудесен подарък] Този портативен овлажнител на въздуха, ще ви позволи да се насладите на прекрасна мъгли през цялата година.Всеки ще се влюби, този ултра-модерен овлажнител, когато ще го получи като подарък.Използва се за всекидневна, СПА център, дом, хотел, офис, спалня, детска, кабинет, оранжерии и навсякъде, където искате да добавите релаксация.

размер: 19,2 x 17,4 x 24,4 см

Материал: ABS

цвят: бял

Осъществяване съдържание:

2 х овлажнител на въздуха

2 х USB кабел

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Напрежение (V) > 5V
  • Метод за хидратация > Отвеждане на мъглата
  • Произход > Континентален Китай
  • Капацитет > 1 л
  • Шум > 36 db
  • Мощност (W) > 1w
  • Търговска марка > FGHGF

Коментари (0)

Добави мнение