Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

24 Ролка Лепило Филтър Ленти За Мигли От Нетъкан Текстил 9 М / 10 Ярда За Удължаване На Миглите

 0

26.93лв.

Сигурност и защита

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w4603

24 Ролка Лепило Филтър Ленти За Мигли От Нетъкан Текстил 9 М / 10 Ярда За Удължаване На Миглите

Опаковка: Включва 24 ролка ленти за удължаване на мигли, достатъчно на брой, за да си състав и нанасяне, както и за да отговори на различните нужди в ежедневието.

Размери: Обща дължина на всяка ролка е около 9 м / 10 ярда, ширина - 1,25 см / 0,5 инча, подходящ размер за удобно носене.

Материал: Изработени от нетъкан текстил, дишаща, дава ви усещане за комфорт, лентата е нежна и няма да навреди на кожата.

Добър аксесоар: Лента за мигли - добър аксесоар за удължаване на мигли, гигиеничный, безопасни, не токсични, те също могат да даряват на приятели и семейството си.

Приложение: Лента е с добра адгезией и лесно повръща, може да нарязани на всякаква дължина или форма, от които се нуждаете, удобни за вашето приложение.Те са подходящи за изграждане на миглите, защита на кожата, в салона на грим, козметични студия, за лично приложение.

Цвят: бял

Материал: нетъкан текстил

Размер: Около 9 метра х 1,25 см

Съдържание на опаковката:

24 ролка * ленти за удължаване на миглите

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: Отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на предмета на снимката малко ще се различава от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение