Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Забавни черепи, цветя, Червена роза, изолирани чанти за обяд за жените, множество термосумка-хладилник за работа, пикник и пътуване

 0

19.43лв. 38.85лв.

Чанта със специално предназначение

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w46085

Материал: Нашият пакет за обяд е изработен от плат Оксфорд и алуминиево фолио, здрав и многократна употреба.Той ще запази вашата храна студена или топла в продължение на няколко часа, идеална за опаковане на продукти и контейнери за обяд.

Подходящ размер: 8 x 8.5 x 5 инча, запазва свежестта и безопасността на вашите продукти по-дълго, отколкото пластмасови обяд апарати или хартиени пакети за обяд, достатъчно място за обяд, сандвичи, салати, плодове, закуски, напитки и т.н., Достатъчно просторен, за да побере обяд за един човек, и не само.

Перфектен дизайн: удобна дръжка за носене и удобен преден джоб за прибори, салфетки, ключодържатели, визитки и други дребни неща.Лесно откриване светкавица осигурява плавно отваряне и затваряне на торбички, спретнати редици правят чанта за обяд здрава.

Многофункционалност: пакет за обяд може да се използва като по-голяма чанта, чанта за пикник чанта за закуски или скучна чанта.Подходящ за работата, за офиса, туризъм, пикник, туристически, фитнес зала и т.н.

Чудесен подарък: Този пакет за обяд с кактусом лесен и е подходящ за всички, той ще се превърне в чудесен подарък за приятел или член на семейството, любимия човек или колега за рожден ден, нова година, Коледа и Деня на благодарността.


Технически характеристики

  • CN > Fujian
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Плат Оксфорд
  • Търговска марка > МКТОК

Коментари (0)

Добави мнение