Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Цельнокроеное рокля, въртящи се на 360 градуса вентилатор за камина, безшумен вентилатор за печки, Икономично отопление на дърва горелки, еко-фен

 0

79.47лв. 128.19лв.

Подобрения в дома

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w47780

Сигурност и бесшумность: Reliance печки обработена анодированным алуминий, който издържа на висока температура до 662 ° F (350 ° C) и не се деформират и не обесцвечивается, дори и ако той дълго време работи при високи температури.Уникална конструкция на лопастного възел осигурява бесшумность фен, когато най-бърза работа.

Пестене на енергия: печному вентилятору не изисква електричество или батерия, тя се захранва от топлина.Дърва вентилатор за печки на дърва камини получава енергия от топлина, произведена от вашите камина, печка на дърва или пеллетной печка.Ефективно разпръсква топъл въздух в стаята.

Лесен за използване: не изисква Инсталация, просто инсталирайте вентилатор дърва на гладка и равна повърхност готвене панел, в непосредствена близост до страничната или задната част на тръбата на фурната.Препоръчителната температура на работната повърхност е от 50 ° C / 122 ° F до 350 ° C / 662 ° F [с термометър].

Идея за подарък за украса: - Добри детайли оформяне и моделиране я правят страхотен подарък за Коледа или Деня на благодарността.Това е идеален подарък за вашите най-добри приятели.Идеалното бижу за вашата камина.

Брой ножове: 6

Тип: Falt (само за десктоп)

CFM: 160-210CFM

Скорост: 1000-1600 об /мин

Ниво на шум: ≤ 25 db

Първоначалната температура: около 50 ℃-75 ℃

Работна температура: 50 ℃-350 ℃

Регулация: въртене на 360 градуса

БЕЛЕЖКА:

1. Когато основата достига 50 градуса, вентилатор започва да се върти.

2. Ако температурата на основата остава над 300 градуса в продължение на дълго време, чип за производство на електроенергия лесно се повреждат.

Цвят: черен

Материал: метал

Съдържание на опаковката:

1 x вентилатор за печки

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение