Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Органайзер за файлове Животнитеакордеон, 26-слойный органайзер за документи, аксесоари за съхранение Животнитеакордеон С регулираща се дръжка за файлове купони, на сметки.

 0

28.16лв. 108.29лв.

Аксесоари и органайзер

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w5214

Лесно организирайте своите документи, с помощта на нашия организатор за папки.Външна матово покритие осигурява трайност, както и ергономичен дизайн регулируеми дръжки я правят удобна за използване.Дръжте всеки офис по отделно, за да се улесни намирането на необходимите документи.Идеално за пътуване!

Спецификация:

Размер: (приблизително) 33,5 * 24,5 * 7 см/13.19*9.65*2.76 инча

Цвят: черен

Материал: PP

Опаковъчен лист:

1 бр. * Органайзер за папки

Бележки:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж

Повече за продукта

1. Отлична трайност: Изработени от висококачествен полипропилен и материали, Оксфорд, нашите папки-аккордеоны са с гладка външна матирани обложката, която е приятна на допир и не позволява на пропастта отстрани, без да оставя драскотини.

2. На ефективна организация: Повишена ключалката и ергономичен дизайн регулируеми дръжки правят тази папка-гармошку отличен помощник за съхранение на вашите документи.Ключалката предотвратява случайното отваряне на папки, а дръжката позволяват удобен и лесен за носене с нея.

3. Просто сортиране: Нашите папки-хармоника с 26 джобове и празни раздели за индексите осигуряват ясно и ефективно разделение на документи.Всеки клон отделена за бърз достъп, и два джоба за визитни картички осигуряват удобна за съхранение на контактна информация.

4. Лесно управление на хартия.: Папка-нататък са 26 джобове за съхранение на вашите приходи, сценарии, фактури, талони и други файлове внимателни ред.Разтегателен дизайн позволява да се използват документи с различни размери, което го прави идеален за лесно управление на хартия у дома, на работа или в училище.

5. Голям обем: Нашите папки-аккордеоны се различават просторен локация.Широко използван в училищата и в производството, той е чудесен избор за дома или за пътуване, поради високата си издръжливост.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > Държачи за канцеларски материали
  • Материал > Пластмаса
  • Номер на модела > органайзер за файлове accordian

Коментари (0)

Добави мнение