Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Тоалетна Чиния Капак На Тоалетната Чиния Сушилня С Дистанционно Управление На Температурата На Водата На Вятъра Гъвкав Капак За Тоалетна Баня Умен Тоалетна За Баня

 5

292.94лв. 450.68лв.

Вик

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w52374

Капак на тоалетната чиния, изсушаване с дистанционно управление, температурата на водата, на вятъра, универсална капак на тоалетната чиния за тоалетна в банята, Умен и тоалетна в банята

-Незабавно загряване, с постоянна температура

-Цифров дисплей на температурата

- Дистанционно управление

-Регулиране на температурата на водата

-Почистване на топъл въздух

- Регулиране на скоростта на подаване на вода

-Регулиране на спрей мряна

- Въвеждане на седалката.

-Защита срещу течове

-Загряване до температура на водата

-Защита от сухо горене

-Нагряване до температурата на седалката

-Цялостна хидроизолация

-Самоочищающаяся распылительная един пулверизатор

-Нощно осветление

-Измиване на ханша за жените

-Мобилна автомивка

-Антибактериално средство за седалки

-Напълно автоматична автомивка

-Режим пестене на енергия

-Безшумен спускане

· 【LCD и led светлини къси светлини 】: LCD цифров дисплей показва температурата на водата / седалки в реално време, е лесно да се определи, когато температурата е точно за вас и безопасно за семейството си, помага да се избегне изненади, с температура на водата или студ.А led нощна светлина ще светне автоматично, когато човек ще дойде до тоалетните.

· 【Четири бързи клавиши и дистанционно управление 】: В нашия гориво тоалетната-биде има два начина на управление, които да са удобни за възрастни хора и пациенти.С предоставения на дистанционното управление лесно можете да се регулира температурата и налягане на водата в съответствие с вашите предпочитания, като предоставя комфортна и индивидуална почистване.

· 【Многофункционален излив за фонтана 】: пакет задната мивка, предната миене, пране при постоянна температура, дамски мивка, интензивно почистване и масажна мивка.По-топлата вода има 4 нива регулируема температура, които са подходящи за лятото и зимата.

· 【Седалка за биде с топъл 】: Температурата на седалката може да се регулира в диапазон от 85 до 109F.Възможност за подгряване на седалки, повишава комфорта, като всяко посещение на банята уютно и приятно.

· 【4-степенна сушилня с регулируема температура 】: Умен тоалетна с вградено биде Използвана сушилня с мигновено отопление осигурява топъл вятър, който суха на тялото в продължение на 5 минути на студено през зимата, осигурявайки ви комфорт.

· 【Висококачествена керамика 】: Керамика, печена при високи температури и покрит с глазура от микрокристаллами, може да запазят цвета си непроменен в продължение на дълго време.Гладка глазура и технология за предварително овлажняване на стените на тоалетната предпазват от замърсяване.


Технически характеристики

  • Търговска марка > Slofy
  • Усъвършенствана функция > Миг отопление, Дистанционно управление, Регулиране на температурата на водата, Миене на дупе, Жена измиване, Подгряване на седалката, регулиране на налягането на водата, Самоочищающаяся наставка, Автоматична Дезодорация, Почистване Подвижен Инжектори, Осушка топъл въздух
  • Типа на седалки за тоалетна > Отворена предна част
  • Номер на модела > интелигентна седалка за тоалетна
  • Материал седалка за тоалетна > Полипропиленова дъска
  • Източник на захранване > AC
  • Характеристика > Електронни бидета, Седалки за тоалетна с плавно прибиране
  • Произход > Континентален Китай
  • Буферна хастар > ДА
  • Дистанционно управление > В комплект

Коментари (2)

Добави мнение
Купувачът – 2024-01-14

Този калъф е третият, който поръчах. И трите от различни производители. Качеството като цяло е добро. Отделно дистанционно управление - спорно решение, и да управляват бутони отстрани не е много удобно. От моя гледна точка, най-доброто решение е стационарен страничната блок за управление. На работа претенции няма. Всички функции са работили ясно. Ако водата е твърда, а след това инсталирайте филтъра е задължително, в противен случай предпазител много бързо ще излезе от строя.

Купувачът – 2024-01-07

(ВИЖТЕ)