Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Мрежов адаптер от 1 до 2 конектор на сто Мегабита RJ-45, богат на функции на мрежата от 1 до 2

 0

17.93лв. 23.60лв.

Компютърна периферия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w5313

1. Сплитер Ethernet: Този сплитер Ethernet Rj-45 основно се използват за разрешаване на проблеми с връзката, причинени от недостатъчен брой кабели.Храня се от Usb, поддържа едновременното използване на един кабел Ethernet два компютъра.

2. Скорост на трансфер от 100 Mbps: връзката може да бъде разделена на два изхода на висока скорост с помощта на сплитер Ethernet, но максималната скорост на предаване на всеки комплект кабели (1 и 2) е 100 Mbit / s. Освен това, не ще прослушване между предаването на сигнали два комплекта кабели.

3. Високо качество: Материал за защита на околната среда от PVC с добра твърдост, удар, устойчивост на топлина и устойчивост на ниски температури, позлатени контакти, по-дебела печатна платка и метален защитен слой; Е използвана модерна технология за контакти, благодарение на които използването на вложки, много по-приятно.

4. Широка съвместимост: Rj-45 8p8c Lan Internet Дърва Connection Extender Може да работи с мрежови кабели Ethernet Cat8 Cat7 Cat6 Cat5 Cat5e и може да работи с Adsl, ключове, телеприставками, рутери, безжични устройства, компютри и т.н. Използвайте заедно.

5. Сплитер мрежа "от Един на два, два компютъра едновременно могат да сърфират в Интернет.

Име на продукта: Първата мрежа, Разделени на две части

Интерфейс: rj-45 (8P8C)

: Кабел се разделя на две части И удължен кабел

Цвят: черен

Материал: PVC

Размер: около 40 см

Съдържание на опаковката:

1 х разъемный кабел-адаптер с две точки

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > PCI-E Странично

Коментари (0)

Добави мнение