Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Жена официален гащеризон, елегантно дамско палто с неравна подолом, комплект костюми за официални пътувания на работа, яке с ревера с дълъг ръкав за работа

 0

20.65лв. 29.08лв.

Спортни дрехи и аксесоари

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w5399

Жена Официален Гащеризон, Елегантно Дамско Палто с Неравна Подолом, Комплект Костюми за Официални Пътувания на работа, Яке с Ревера с дълъг ръкав за Работа

Универсален строг гащеризон, подходящ за ежедневни дейности, офис облекла или за вечерни разходки, лесно се побира с токчета или кроссовками.

Женствен дизайн с висока талия, завязками на штанинах и жакетом средна дължина на нестандартни форми за ежедневието на модерния стил.

Изработен е от мека и удобна полиестер, съчетаващо в себе си стил и комфорт, която ще бъде чудесно допълнение към вашия пролетно-осеннему гардероб.

Комбинират се с любимите си неща за създаване на стилен, елегантен и привлекателен начин, е подходящ за ежедневието на есенните събития.

Подходящи за официални събития като церемонии, сватбени и вечерни партита, както и за офис облекло за учители, лесно се съчетава с пазарски чанти, бижута и палта, в съответствие с вашите предпочитания.

Описание:

Представяме нашия универсален и стилен женски бизнес гащеризон, който е идеален за най-различни случаи.Дали ще отидете на церемонията, сватба, официална вечер или позиция в офис, този гащеризон - идеалният избор.

Надценка талия и завязки на штанинах придават продукт нотка на женственост, докато сако със средна дължина, нестандартни форми, което придава модерен и професионален външен вид.

Изработена от мек и удобен полиестер, този гащеризон е лесно да съчетава в себе си комфорт и стил.

Комбинират с туфлями на ток и декорации за изграждане на луксозна вечерна начин или дополните кроссовками за създаване на по-непринудена атмосфера.

Този гащеризон лесно да се комбинира с пазарски чанти, бижута, палта и други аксесоари в зависимост от вашите предпочитания.Дополните своя есенен гардероб този елегантен и атрактивен вечерен комбинезоном, който е различен стил и гъвкавост.

Наименование на продукта: Женски костюм

Материал: полиестер

Тип размер: нормален

Стил: Официален

Пол: Женски

Дължина на козината: средна дължина

Дължина сесии: пълна дължина

Яка с ревери

Ръкав сесии: без ръкав

Дължина на ръкав: дълъг ръкав

Сезон: есен, пролет, зима

Характеристики: Неравни дъна, мек, монофонични

Информация за размерите:

Размер: S, Обиколката на гърдите сесии: 80 см / 31,5 инча, дължина на сесии: 139 см / 54,7 инча, дебелина на гърдите на козината: 84 см / 33,1 инча, ръкавите на палтото: 60 см / 23,6 инча, дължина на козината: 85 см / 33,5 инча (прибл.)

Размер: M, Обхват на гърдите сесии: 84 см / 33,1 инча, дължина на сесии: 140 см / 55,1 инча, дебелина на гърдите на козината: 88 см / 34,6 инча, ръкавите на палтото: 61 см / 24 инча, дължина на козината: 86 см / 33,9 инча (прибл.)

Размер: L, Обиколка на гърдите сесии: 90 см / 35,4 инча, дължина на сесии: 141 см / 55,5 инча, дебелина на гърдите на козината: 94 см / 37 инча, ръкавите на палтото: 62 см / 24,4 инча, дължина на козината: 87 см / на 34, 3 инча (прибл.)


Технически характеристики

  • Тип обков > цип
  • Материал > Ликра
  • Произход > Континентален Китай
  • Кацане > Отговаря на размер, вземете своя обикновен размер
  • Отдел име > Жени
  • Яка > Отложной яка
  • Пол > Жени

Коментари (0)

Добави мнение