Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Защитни шорти за бедрата за деца, Сгъстено спортни шорти за защита на бедрата за деца, накладки за задните части за каране на кънки на лед, защита за деца

 0

10.62лв. 21.24лв.

Фитнес и бодибилдинг

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w5695

Описание:

Детски къси панталони с подплата, изработени от висококачествени материали и притежават изключителни защитни свойства, които могат да се използват широко като перфектен подарък за празника.

Характеристики:

1. Висококачествен материал: изработен е от подплата от изкуствена памучен плат, мека и приятна за кожата, удобна и дишаща, с удебелени защитна подложка EVA.

2. Широко приложение: подходящ за повечето видове спортове: каране на ролкови кънки, лед, ски, скейтборд, ролери, сноуборд, хокей на лед и други дейности,

3. Идеален подарък: чудесен подарък за вашите деца, които обичат спорта, идеална като подарък за Ден за защита на децата, подарък за коледа, подарък за рожден ден, подарък за ден за защита на децата и т.н.

Спецификация:

Материал: EVA

Размер: около 35 *28 * 4 см/13.7*11*1.57 инча

Опаковъчен лист:

1 * къси Панталони с подплата за деца

Прочетете повече за продукта

1. [Уникален дизайн] Защита от падане виси отвън и свободно отсоединяется, така че можете свободно да се регулира, loincloth за защита на децата използва уникален дизайн с универсална кука, много удобен за използване от деца.

2. [Висококачествени материали] Защитно уплътнение за спорт с подплата от полиуретанова влакна памук, мека и приятна за кожата, удобни и дишащи, осигуряваща по-голяма свобода на движения, изработени от подбрани висококачествени материали ЕВА, здрава и безопасна.

3. [Широкото прилагане на ] Детски къси панталони с подплата амортизируют удари и не се плъзгат, ефективно намаляват вибрациите и ударите, представляват вдлъбнати выпуклую защитно уплътнение, подходящи за каране на ролкови кънки, лед, ски, скейтборд, ролери, сноуборд, хокей на лед и други дейности.

4. [Добра защитна способност] Разработена за предоставяне на специална защита на копчику, защитно спортен тампон за дупето осигурява перфектна защита на бедрата, слабините, бедрата и опашната кост, може да увеличи площта на прилагане на сила и значително да намали силата на удара при падане.

5. [Идеални подаръци за празника] Защитни шорти Детски Hips - чудесен подарък за вашите деца, които обичат спорта, са проектирани с оглед на блокове за по-голяма гъвкавост и сигурност, с по-дебела подплата за удобна и надеждна защита, подходящи като подарък за Деня на детето, Коледа, рожден ден и т.н.


Технически характеристики

  • Приложими хора > Деца
  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > Loincloth с мека подплата за деца
  • Възраст > По-горе 13

Коментари (0)

Добави мнение