Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Жакард калъфи за столове Soild Color за хранене, Моющийся Подвижна протектор за домашни любимци, деца, дом, кухня, офис, калъфи за столове

 0

13.81лв. 27.64лв.

Тагове: Калъфи за столове

Домашен текстил

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w5870

Модерен дизайн, чисто нов, високо качество!

92% полиестер и 8% еластан

Изработен е от висококачествени вносни еластичен жаккардового материал (смесено с 92% полиестер и 8% ликра). Идеално предпазва столове от повреди, причинени от домашни любимци и замира с течение на времето

Размер на най-добрите стола:

Височина на облегалката: 47 ~ 60 cm (18 ~ 24 инча)

Дължина на седалката: 38 ~ 48 см (14 ~ 19 см)

Ширина на седалката: 38 ~ 48 см (15 ~ 19 см)

Скъпи приятели, ако имате някакви въпроси относно размер, моля, свържете се директно с нас, ние порекомендуем най-подходящ размер за вас.Щастлив

Директен Доставка

Приемаме поръчки от директна доставка.В пратката не ще бъде поставено без фактури, QR кодове, промоции или лого на нашата марка.Ние ще ви изпратим стоката възможно най-скоро.

Доставка

Когато платите вашата поръчка, ние ще ви изпратим в рамките на 8-48 часа (с изключение на празниците на китайската Нова година).Препоръчителна продавача логистика: Поща на Китай с препоръчана въздушна поща, www.isoldetrends.eu Standard Shipping, www.isoldetrends.eu Save Доставка, ePacket, специална линия-YW или друга най-добрата логистика.Защото те по-бързо и може да ги следите.Уеб сайт за проследяване: www.17track.net.

За следпродажбено обслужване на едно

Когато получите стоката и ще откриете, че е имал проблем с качеството, моля, незабавно се свържете с нас, ние ще ви изпратим продукта, повторно или ще ви възстановим парите.По-добре да разрешите проблема, моля, не отваряйте спор.

За обратна връзка

Моля, отделете няколко минути, за да оставите положителна оценка с 5 звезди, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.Вашето мнение наистина има значение за нас.Благодарим ви!Моля, бъдете честни и цялата в оценката си, като мнения ще помогнат на други купувачи да направите покупка, кажи на другите купувачи да знаете за вашия опит с продавача и да помогне www.isoldetrends.eu сигурно място за покупка и продажба.

Свържете се с нас

Ако имате някакви въпроси относно вашата поръчка, моля свържете се с нас, чрез изпращане на съобщение от www.isoldetrends.eu.Ние ще ви предложим решение.


Технически характеристики

  • Материал > Ликра / полиестер
  • Стил > Жаккардовая
  • Използването на > Плажен стол, Стол, Хотелски стол, Сватбена стол, Банкет стол
  • Номер на модела > SYP031
  • Произход > Континентален Китай
  • Тип комплект > no
  • Модел > Пишеща машина
  • CN > Zhejiang
  • Търговска марка > airldianer

Коментари (0)

Добави мнение