Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Предупредителен дисплей за автомобили G4 Авто HUD, предупредителен дисплей за автомобили, предното стъкло, Скоростомер, предупредителен дисплей, GPS-навигация

 0

82.94лв.

На задното стъкло

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w6012

Описание на продукта:

Цифрова Система за измерване на скоростта "Интелигентен автомобил" (централен дисплей) - Просто управление "plug и play" - Удобен интерфейс за управление - Компактно за монтиране на таблото/конзола - Многоцветен цифров дисплей.

LCD дисплей показва скоростта, разстоянието, времето за пътуване, напрежение и много други - GPS-навигация компас за посока.

Автоматична синхронизация с запалване на двигателя, включване / изключване на захранването - уникални функции на изпитване на ускорение и спиране.

Захранване от USB кабел - Универсална съвместимост с автомобил, камион, ван, ремарке...

Характеристики:

Заглавие: Цифров скоростомер

Модел: G4

Материал: ABS + PC

Тип на екрана: led

Приложими модели: Универсален

Външен размер: 5.2*5.2*1.4 см/2*2*0.5 инча

Списък на продуктите:

Цифров скоростомер * 1

USB кабел * 1

Двустранно самозалепваща се лента * 1

Титуляр на присоске * 1

Прочетете повече за продукта

1.No Отблясъци: Този цифров скоростомер гарантира безопасността при шофиране, както и неговите режими на автоматично регулиране не съдържат отблясъци и няма да се отрази и на зрението при шофиране.

2. Скорост на GPS: Функция за определяне на скоростта по GPS на дисплея за контрол на скоростта е много мощна, с функция аларма за превишаване на скоростта, функция за определяне на местоположението и напомняне за умората при шофиране.

3. Ясен дисплей: Размер на екрана на дисплея speed head-up е 2,2 инча, но той е оборудван с функция за показване на екрана с висока разделителна способност, а HD-LCD-екран е по-ясен.

4. Лесна инсталация: Дисплей speed head-up не изисква сложна инсталация, просто управление, трябва само да свържете кабел за пренос на данни, която идва заедно с него, за да се свържете с дисплея.

5. Автоматично стартиране / изключване: Това е удобен централен дисплей за стартиране и спиране на автомобила, който може ефективно да защити акумулатор от повреди.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Търговска марка > vvcesidot

Коментари (0)

Добави мнение