Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

A6 Planner Творчески планер с цветен печат, книга за дневника, подвързия за тетрадка, система за парични пликове, Корици за бюджета на книги, подаръци за

 0

7.47лв. 11.49лв.

Бележка книги и тефтери за записи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w6937

Търси много красива и добра бележник.Нашата хартия за подвързване формат А6 в твърда кожена корица идеално за пътуване.В него можете не само да пишат, но и да поставят своите банкови карти, библиотека, визитки и други малки картички.Отличен за съученици, приятели и деца.

Спецификация:

Име на продукта: Бележник A6.

Материал изделия: хартия + полиуретан

Тегло на продукта: (приблизително) 320 г

Размер на продукта: (приблизително)14*20*3.5 см/5.51*7.87*1.38 инча

Опаковъчен лист:

1 комплект * Лаптоп A6

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни измервания, направени на ръка, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Повече за продукта

1. Проста организация: Подобрите своите умения за водене на бележки и организация с помощта на нашия лаптоп A6, който включва в себе си бележник от полиуретан с покритие, бюджетна карта, калъф с цип и универсални етикети с други думи, на calipers и цветни етикети.Необходим комплект за всеки любител на канцеларски материали.

2. Издръжлив и лесен: Този бележник A6 в твърда кожена корица е инвестиция, която осигурява надеждна защита на вашите бележки, скици и идеи.Освен това, той осигурява и удобна повърхност за писане, които засилват вашия творчески поток.

3. Широк спектър на приложение: Благодарение на по-малък размер и универсално дизайна на този лаптоп A6 е идеален за всяка професия или дейност, независимо дали това е писане на бележки, създаване на миниатюри, воденето на дневник, документи или нещо средно.

4. Креативен дизайн: Този лаптоп A6 с вградени слотове за банкови, библиотечни и идентификация сигурно ще запази вашите малки картички.Неговото гладко покритие се постига благодарение на уникалния процес на спрей, който придава гланц с артистичен привкус.Удобен и компактен, вземете го със себе си на улицата слушате и да живеете своите идеи по всяко време.

5. Идеална идея за подарък: изненада своите близки в този празничен сезон лаптоп A6.Компактен размер и колоритен дизайн, го правят отличен подарък съученици, приятели и деца.Покажете своята любов и грижи с помощта на този идеалния коледен подарък.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > бележник a6

Коментари (0)

Добави мнение