Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Еластична Превръзка на главата и Колан за led фарове Каране на предна светлина Универсална Регулируема Каишка налобного фенер Висока Еластичност на предния край оголовья

 0

0.36лв. 0.52лв.

Осветителни тела

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w70062

Материал: найлон

Опаковка: 1БР

Размер: 29 * 20 см

Цвят: черен, сив

Изберете висококачествен найлонов материал с отлична здравина, влагопоглощением и тематика, която лесно се деформира и почивка, за да се осигури продължителна употреба.

Благодарение на регулируемому фиксирующему устройството степента на напрежение може да се определи в зависимост от големината на главата, което е подходящо за хора на различна възраст.

Това позволява ефективно разсейване на силата на тежестта на фенера и да се намали налягането в главата.В същото време фенерче закрепени на главата, което позволява на двете ръце да се движат свободно по време на упражнения.

Той е подходящ за нощни бягане, разходки, полеви изследвания, ремонт, риболов клекнал и други нощни занимания и домашна работа.

Забележка:

Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 mm. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

Поради разликите между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля, запознайте се с получено изображение.Много ви благодаря.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Търговска марка > Zlink

Коментари (0)

Добави мнение