Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Набедренные Колани Белезници За Глезените Регулируем Колан За Съпротива На Бедрата И Глезените, За Да Помогне За Тренировки Набедренные Колани Белезници За Глезените Cable Фитнес Оборудване За Фитнес На Краката

 0

14.35лв. 20.49лв.

Фитнес и бодибилдинг

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w7261

Набедренный колан осигурява устойчивост и напрежението, повишава сила и експлозивна мощ на мускулите на бедрата.Чрез тренировка на съпротива кровотоку и здрава конструкция ключалката той е подходящ за различни тренировки.Подобри своята физика с помощта на това ефективно и на тренажор.

Име на продукта: Набедренные колани за фитнес

Цвят: черен

Материал: найлон

Характеристики: набедренные колани за фитнес

Нето тегло: около 300 г

Тегло с опаковката: 300 г

Размери на продукта: 25 * 10 * 5 см

Размер на опаковката: 25 *10* 5 см

Полезни съвети:

Размер 25*10* 5 вижте и се измерва ръчно.Възможни са незначителни отклонения от действителния размер.

Списък:

Фитнес Набедренные колани х2шт

Повече за продукта

1. Ефективна тренировка на мускулите: Тези набедренные колани за фитнес осигуряват определен плъзгане и опъване, като ви помага за тонизиране и укрепване на мускулите на бедрата.Те също така осигуряват комплексно упражнение за долната част на тялото, като блокира еластична конструкция.

2. Бърз растеж на мускулите: ограничаване на притока на кръв и увеличаване на мускулната маса с товар, нашите набедренные колани за фитнес допринасят за по-бърз растеж на мускулите и увеличаване на силата.

3. Удобна фиксация: Набедренные колани за фитнес имат конструкция катарами за бързо и безпроблемно фиксиране на бедрата.Насладете се на максимален комфорт и устойчиви по време на тренировка с помощта на тези революционни колани.

4. Многофункционалност: Насладете се на ново ниво на физическа подготовка с нашите универсални набедренными презрамки, които могат да се използват за тренировка на мускулите на бедрата, прасците, ръцете и други части на тялото.Тези колани са идеални за различни режими на тренировки, като например йога, пилатес.

5. Подобрете издръжливост: Повишете своята издръжливост с помощта на нашите набедренных колан за фитнес.Максимум сила и експлозивна мощ на мускулите на бедрата, което ще ви позволи по-добре и по-дълго действа в различни спортове, като бягане, скачане и ритници.


Технически характеристики

  • Тип изделия > Гамаши
  • Произход > Континентален Китай
  • Спортен тип > Футбол
  • Материал > coolmax
  • Номер на модела > Набедренные колани за фитнес
  • Възраст > По-горе 13

Коментари (0)

Добави мнение