Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

USB Мини Ръчен Вентилатора 5 Степени При Силен Вятър Преносим Вентилатор На съвсем малък 3000 mah Акумулаторна Охлаждащ Вентилатор със Свалящ се Капак 90 °

 0

20.74лв. 45.08лв.

Подобрения в дома

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w7574

[Лесна за употреба и почистване на] Нашия мини-фен е оборудван с интелигентен LCD дисплей.Ток и скоростта на вятъра се виждат от пръв поглед, че е много удобен за използване.Предна решетка с въртящ се бутон, а нож на вентилатора може да се сваля и почиства, въртяща я обратно на часовниковата стрелка (камерата не може да се измие директно).

[Лесна инсталация на] Нашия мини-ръчни електрически вентилатор снабден шнурком за инсталиране и можете да се наслаждавате на прохладата край, без да се налага постоянно да си фен в ръцете си.Конструкцията е предназначена за облекчаване на натоварването, така че можете лесно да я носи в продължение на целия ден.

[Ароматерапия] Можете да kapnut в него е любимото ви етерично масло, както и ароматът се разпространява и чрез воздуховыпускное дупка, отнемане на аромат от всички краища.

[Основа с двойна употреба] Нашия преносим вентилатор има база с двойно предназначение, държач за мобилен телефон и закопчаване на вентилатора. Освен това, нашата фен с 5 регулируеми степени, които са подходящи за различни случаи.

[Силен вятър и приспособяване] Спирала нож фен събира вятъра за формиране на въздушния поток с високо налягане, и вятърът може бързо нагнетаться с голяма сила.В нашия мини-электровентиляторе се използва напълно мед двигател за постоянен ток, който позволява ефективно да се намали шумът от триене на карбонови четки при висока скорост на въртене и ниско энергопотреблении.Той работи стабилно и тихо.Нашият фен е корекция на 90 °, което осигурява достъпност breeze. (Забележка: При регулиране ъгъла трябва да обърнете основата, за да се избегне преместване на центъра на тежестта и падане надолу.)

Име на продукта: Преносим вентилатор USB Mini.

Основен материал: ABS + PC + печатна платка

Цвят (по избор): white Snow Peak, розово Sakura, тъмно синьо, Морско Синьо, тъмно зелено Night Green

Размер на продукта:

Размер на вентилатора: 188 × 90 × 46,5 мм

Основен размер: 64 × 64 × 16 мм

Напрежение на батерията: 3,7 В

Модел на батерията: литиево-йонна батерия 18650

Капацитет на батерията: 3000 mah

Бележки:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Благодарим ви за разбирането.

1 × Ръчно фен

1 × Каишка

1 х Поставка за вентилатор

1 × USB кабел за зареждане

1 × Таблетка за ароматерапия

1 × Инструкция

USB, 5-степенна скоростна кутия, регулирана на 90 °


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение