Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Котешки Дневник За Момичета Сладки Пухкави Стационарни Подаръци С Две Кошачьими Плюшени Уши Сладки Пухкави Стационарни Подаръци Джобен Размер За Момичета Жените

 0

2.11лв. 5.83лв.

Бележка книги и тефтери за записи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w7592

Този мек и удобен кожен дневник за момичета има сладък дизайн дневник, заради което е трудно да се отложи.Идеален е за Деня на благодарността, Коледа или по всяко друго време, е подходящ за запис на спомени или запис на мисли.Използвайте го по всяко време и потеряйтесь на неговото луксозни страници.

Свойства:

Размер: 14,5 * 10,8 см / 5,70 * 4,25 инча

Тегло: 145 грама

материал: плюш

Цвят: бял / розов / многоцветен / лилаво

Място на провеждане: рожден ден, абитуриентски бал, парти

Връзка за дарения за подаръци: завършил, любим, приятел, дете, съученик

Предмети за дарения, подаръци: Коледа, Празникът на пролетта, на Нова година, Ден за защита на децата Източник

Списък на продуктите

Дневник пухкава котка за момичета * 1

Вижте повече детайли за продукта

1. Избраният материал: Насладете се на комфортен процеса на писане с избрания от вас в нашия старото плюшено notepad cat plush висококачествена плюшен материал, който е траен и мек на пипане.Идеален за любителите на котки и канцеларски материали, които ценят изключителна изработка.

2. Зашеметяващ дизайн: Нашият плюшено бележник котка е проектиран като привлекателен мультяшного котка с две плюшени уши.Ще ви хареса да се гушне до него, водене на бележки или рисуващи драскат по него плавно страници.Пригответе се да изпитате любов към този очарователен и уютному блокноту.

3. Практика в калиграфия или рисувах: Създаване на връзка с този плюшено бележник за котки, в който се съхраняват всички ваши мечти, спомени, мисли и цели.Идеален за практикуване на калиграфия или рисуването, сладко дизайн ще поддържа вашата мотивация.

4. Чудесен подарък: зарадвайте ги плюшено бележник за котки.Предназначени за деца на възраст от 6 до 12 години, които обичат сладък животни и да пише.Тя е мека и приятна на обложката, на страницата преплетени в спирала и е идеално за всеки повод, като Деня на благодарността, Коледа, рожден ден или специален ден.

5. Удобно вземат със себе си: Благодарение на гъвкавост и компактния си дизайн, този на плюшено мече бележник за котки е идеален, за да го вземете със себе си на улицата.Използвайте го по всяко време и на всяко място, за да си водите бележки, скицирането идеи или да правите записи в дневника.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение