Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Универсална Капачка Сцепного Устройство на Капака Замъци Сцепного Устройство на Ремаркето Водоустойчив Пылезащитная Покриване на Замъка Сферичен Куплунг Теглене на Ремарке За АВТОБУСА

 0

16.51лв. 27.51лв.

Други части и аксесоари за автомобили

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w7598

Точки:

1. Материала е с добро качество, Изработени от материал, устойчив на дъжд, прах и плесен, здрава конструкция.Водоустойчив калъф за авто сцепного устройство надеждни за използване.

2. Водоустойчив дизайн на Кутията сцепного устройство avan е водоустойчива конструкция, която предпазва от вода вътре, като осигурява сухота и чистота буксировочного кука.Надеждни за използване.

3. Конструкция, устойчива към въздействието на слънцето на Кутията буксировочного устройство има и слънцезащитна конструкция, която предпазва теглене кука статив от вредното въздействие на силните ултравиолетови лъчи.

4. Лесен за носене Водоустойчив automobile калъф avan Hitch малки по размер, лесно да го носите със себе си.Лек и портативен, калъф отнема най-малко място и лесно да се съхраняват.

5. Дизайн пряжкиуниверсальный automobile калъф avan за благополучно е с дизайн ключалката, която го прави по-удобен за използване, с еластична шевове по предния и задния краищата за допълнителна защита за теглене куки.

Описание:

Калъф за теглича avan Car осигурява защита на теглича от различни влияния, като дъжд, слънце, прах и мръсотия.Водоустойчива конструкция позволява попадането на вода и запазва фаркопный кука чиста и суха.Калъф е еластична линия на предния и задния ръбовете и плътно увит буксирные куки за допълнителна защита.Благодарение на дизайна на скрепителни елементи, калъф за авто сцепного устройство avan е лесен за инсталиране и използване, което го прави задължителен предмет за всеки собственик на автомобил avan.

Спецификация:

Заглавие: Калъф за авто сцепного устройство avan

Материал: PVC

Тегло: 200 г

Размер: около 87x62 см/34.25x24.41 инча

Опаковъчен лист:

Калъф за авто монтираните устройства avan x 1

Забележка:

1. Поради разлики в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

2. Моля, имайте предвид малките разлики в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Благодаря ви за подкрепата!Добре дошли на покупка от нас!Можете да се свържете с нас, за да получите по-подробна информация за този продукт.Ако ви трябва повече на този продукт, вие можете да се свържете с нас.ние ще ви дадем нашите най-добрата цена.Оставете съобщение!


Технически характеристики

  • Дължина на продукта > 40cm
  • Широчина на продукта > 60cm
  • Произход > Континентален Китай
  • Височина на продукта > 3cm
  • Тегло на продукта > 50g
  • Вид на материала > PVC

Коментари (0)

Добави мнение