Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Панталони-скелет, Дамски чорапогащник с костите на Скелета, костюм на скелет стандартен размер за възрастни, 3D графичен костюм на Скелет за Хелоуин

 5.00

2.18лв. 4.86лв.

Бельо

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w7688

Актуализирайте гардероба си с помощта на нашите леггинсов Skeleton!Тези гамаши, изработени от висококачествен полиестер, имат матирани онези с бели връхчета около талията за носене. Разнообразни варианти фасона правят тези гамаши идеални за всеки повод.Отидете ли на парти или да ги използвате като подпори за фотография, тези гамаши непременно ще ви направи по-привлекателни.

Спецификация:

Заглавие: Гамаши-скелети

Цвят: черен

Материал: полиестер

Размер: Дължина (приблизително) 90 см/35,43 инча

размер: размер на бвп

Е приложимо и за хората: за възрастни

Опаковъчен лист:

1 * Чорапогащник-скелети

Прочетете повече за продукта

1. Украсете своя образ: Украсете облеклото на тези колготками-скелети.Модел под формата на бялата кост на черно е идеален за Хелоуин.Дизайн в стил хоррор ще ви позволи да се открояват от тълпата, благодарение на жуткому стил, който ще ви направи по-привлекателни.

2. Удобство за носене: Тези чорапогащи skeleton са удобни за кацане, напомпаната кръста и укрепени носочки.Дизайн със затворени крака гарантира, че краката си да бъде уютно.

3. Придайте зловещ чар: Тези чорапогащи-скелети мигновено създават атмосфера на Хелоуин за всеки рокли или поли.Насладете се на универсален стил и да споделят празнично настроение по време на партита с близки и приятели.

4. Еластичната материя: Тези чорапогащи skeleton осигуряват дишане и се разтягат, благодарение на высококачественному полиэстеру.Лесно се перат и носят, те са идеални за всеки повод.Просто машинно пране със студена вода и изсушаване на въздуха, без избелване.

5. Перфектни аксесоари за партита: дополните гардероба си тези универсални колготками skeleton!Идеален за подпори за фотография, ролеви игри и други специални случаи, като например училищни представления и празнични фестивали.Идеален за вечерно облекло или за съживяване на костюми за Хелоуин.


Технически характеристики

  • Материал > Polyester
  • Номер на модела > Панталони-скелет
  • Тип дизайн > райе
  • Непристойная снимка > No
  • Тип изделия > В ПЛЪТНО ПРИЛЕПНАЛИ
  • Секси докарва на размисли > No
  • Дебелина на > Тънък (летен)
  • Пол > Жени
  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение