Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Кожен дневник Антикварен Дневен бележник Албум за рисуване 200 Страници, Бележник-органайзер на Лаптоп Подарък, за мъже и жени

 0

24.34лв. 37.45лв.

Бележка книги и тефтери за записи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w8087

Нашите списания с кожена релефни съдържа 200 страници здрава хартия, което гарантира, че ще имате достатъчно място за всички записи.Произведени в трайни корици от изкуствена кожа, те са страхотни за списания, за пътуване и справочници.Компактен и преносим, той е идеален писатели, преподаватели, на студентите и на авторите.

Технически характеристики:

Заглавие: тетрадка за записи от тисненой на кожата.

Размер на продукта: около 21,5x14,5 см/ 8,46x5,71 инча

Материал: кожа, хартия

Тегло: около 380 g

Опаковъчен лист:

1 бр. тетрадка за записи от тисненой на кожата

Вижте повече детайли за продукта

1. Луксозна изработка на производство: нашият тетрадка за записи от тисненой на кожата да се направи трайно впечатление.На неговата корица за ръчна работа идеална за пътуване, което я прави отлична за списания и справочници.Стилно запишете си приключения и история, с помощта на нашия уникален и внимателно направен бележник.

2. Съживете опит на писане: Зарадвайте себе си елегантност и дълготрайност на нашите тетрадка за записи от тисненой на кожата.Този творчески бележник с 200 страници непромокаема хартия ще стане идеален помощник за записване на вашите идеи за пътуване, кратки бележки или скици на вашите мечти.

3. Издръжлив и елегантен: Релефно дизайн на тази кожа бележник в ретро стил се откроява майсторски изпълнена вырезкой, раскрашиванием, релефно покритие.3D-текстурирани покритие, което придава красота и дълготрайност благодарение на висококачествени корици от изкуствена кожа и здрав страници.

4. Готов за пътуване: Този тетрадка за записи от тисненой на кожата ще се превърне в перфектният компаньон за вашите бизнес пътувания, тъй като той е компактен и портативен, с размер на общо 21,5х14,5 см Можете лесно да го сложи в своята чанта, раница или куфар и записва своите бележки, идеи и спомени, където и да отидете.

5. Функционален подарък: Подобри играта си с подаръци, с помощта на тази тетрадка за записи от тисненой на кожата - различен подарък за рожден ден, годишнина от сватба или абитуриентски бал, който ще бъде уникален и практичен за писатели, преподаватели, студенти и други автори.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение