Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Естествен Розов Кварц, Аметист, Кристална Чакъл, Стъклена Бутилка за Шампоан, Опаковка Течен Сапун, Аксесоари За Баня, Отделна Бутилка

 0

34.71лв. 51.04лв.

Вик

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w8147

Естествен розов кварц, аметист, кристална чакъл, стъклена бутилка за шампоан, опаковка течен сапун, аксесоари за баня, отделна бутилка

Напомняне за поръчка:

1. Моля, оставете ни съобщение при поръчка и напомни, колко напрежение и штепсельная вилица се нуждаете.Както знаете, в различните страни се използват различни стандартни щепсели и различно напрежение.

2. Поради използването на различни партиди стоки понякога фабрика актуализира продукт и пуска осъвременяване продукт. така че някои елементи на доставка са малко по-различни цветови стилове на страницата с подробности (но имат същата функционалност).Ние ще ви уведомим за това преди изпращане.

3. Ако адресът ви се намира в отдалечен район, ние ще се свържем с вас, трябва да добавите допълнителна такса за доставка в размер на 35 щатски долара, но ако не отговориха ни навреме и са платили за нея, ние ще изберем за вас друг начин на доставка.

4. ако имате специални изисквания, можете да се свържете с нас или да оставите съобщение при поръчка.

Обръщаме вашето внимание, че даден продукт е произведен и се разпространява и в чужбина в съответствие със законодателството на страната на неговия произход.

Характеристики:

Остър край кристал пръчки привлича и насочва енергията си навътре или навън, в зависимост от това, как вие разполагате с пръчка.Тези кристални пръчки с един край е хубаво да се държи в ръка.Те са отлични за медитация, лечение, балансиране на чакрите, заземляющих мрежи и енергийни сеанси.В комбинация с всички кристали, те се използват за поддържане на баланс и създаване на вътрешен мир.Също така изглежда страхотно в декора на дома и офиса.Ще стане рядък предмет за колекции и приятен подарък.

Забележка:

1. Във връзка с функции, ръчно изработени от 100% естествен кристал, моля позволявайте на различия в размера на пръчки, форма, цвят, включениях, прозрачност кристали.

2. Изображението е представено в списъка, приведен само за справка, всяка пръчка от естествен кристал, която имаме, е уникален и е единствената в света

Забележка: Размер и цвят може да се различават леко от ръчно измерване и различни условия на осветяване.Благодарим ви за разбирането.

Технически характеристики:

Заглавие: кристални бутилка

тегло: около 480 г

кристален бутилка

Капацитет 400 мл, с общо тегло около 484 г, 6,4 * 22 см

Нажимная наставка от неръждаема стомана 6CM304, бутилка borosilicate стъкло с високо съдържание на естествен кристал, преносимо основа 304

6,4 см

Нажимная наставка

Може да замени различни тоалетни принадлежности

лосион, шампоан, препарат за измиване на тялото, сапун за ръце

модерен минималистичен дизайн

Горловина бутилки с дърворезба, запечатани и запечатани

Гуманизированная корона помпа, лесно нажимается

капачка на бутилка от неръждаема стомана 304 здрава

Могат свободно да бъдат поставени в банята, дневната, на терасата, кухнята и т.н.


Технически характеристики

  • Търговска марка > OLOEY
  • Вид опаковка течен сапун > Опаковка сапун за ръце
  • Произход > Континентален Китай
  • Основен материал > стъкло
  • Материал > кристален камък
  • Номер на модела > J1936
  • Характеристика > Опаковка за сапун на пяна, Опаковка течен сапун
  • Тема > ТАЛИСМАН
  • Тип > Дозатори за течен сапун

Коментари (0)

Добави мнение