Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Котешки Бисквитки За Страници От Неръждаема Стомана За Четене, Портретно Етикет За Деца, Ден На Учителя, Абитуриентски, Студентски Подарък, Канцелярская Книга

 0

3.04лв. 6.10лв.

Ученически пособия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w8395

Любителите на котки се радват!Внимавайте за своя напредък в четенето с помощта на тези очарователни котешки маркери за страници. малки и компактни, идеални за продължителна употреба.Идеално за всеки повод, като рождени дни и празници.

Технически характеристики:

Заглавие: маркер за котки

Материал: неръждаема стомана

Размер на продукта: около 13x2,6 см / 5,12x1,02 инча

Тежест: около 20 гр

Стил: A, B, C, D

Опаковъчен лист:

1 бр. маркери Котка

Повече за продукта

1. Надежден материал: Изработени от висококачествена неръждаема стомана, този маркер в котешка форма е устойчива на деформация и е идеален за продължителна употреба.Го очарователният дизайн със сигурност ще добави на шега и функционалност на вашето четене.

2. Сладък дизайн котки: Поглезете себе си с любов към кучета и направете четеш по-забавно с помощта на този сладък маркер с котки, предназначени да придадат на книги игривого цвят и подобряване на вашия опит на четене.

3. Задължителен атрибут за пътуване: не позволявайте на размера на разубеди.Благодарение малък размер (13 х 2.6 см) и тегло само 20 грама, тази отметка cat лесен за носене, което го прави удобен спътник за четене на пътуване.

4. Партньор за четене: Тази отметка котка е задължителна за четене на книги, тъй като тя ще ви помогне да запишете своя напредък в четенето и ще получите удоволствието от четене по всяко време и на всяко място.

5. Функционален подарък: Дайте на любителите на книги в живота си, практично и красиво кошачью отметка.Тази уникална идея за подарък е идеален за жени, които обичат събирането на отметки, и може да подарявате по всякакъв повод от рожден ден до празниците, просто защото те го заслужават.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Неръждаема стомана

Коментари (0)

Добави мнение