Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

3D визуална илюзия, рошав килим, дизайн капани оптическа илюзия, противоскользящий подложка за кухня, баня

 0

18.08лв. 25.82лв.

Учебни и офис консумативи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w8430

SP99 3D Визуална Илюзия Wooly Килим Дизайн Капани оптическа Илюзия Противоскользящий Мат В Закрито Декоративен Килим SP99

Описание:

Описание на продукта:

Атрактивен дизайн: В този бархатном килима използвани илюзии и черно-бялата клетка, благодарение на което вие ще се чувствате така, сякаш сте в черна дупка.Вашите приятели и гости ще помнят това.

Изключително мек на допир: Килим е изработена от плюшено кадифе и полиестер, вкус и приятен на допир.Печат пух, за да се предотврати загуба.Този дебел и мек килим намалява умората на краката.Той има хубав блясък, който идеално подхожда на всеки стил украса на къщата и ще добави нотка на елегантност и топлина на всеки залата.

Здрава основа, дори и в гъсто населени области на дома, този килим ще продължи няколко години!Дори и след почистване с прахосмукачка килима влакна могат да останат пухкави.Те могат да поддържат формата си.

Противоскользящий: Нашият мек килим има допълнителен противоскользящий слой от задната страна, която може да се монтира на дървени подове или подове от други материали.Този пухкав килим ще се превърне в чудесна декорация на детски стаи, детски ясли, класни стаи и зали.

Лесен за грижи: Нашите килими за спални е много лесно за почистване.Просто добавете малко слаб почистващ препарат, а след това внимателно почистете килима с ръце.След това поставете килима в проветрено място, за да изсъхне.Моля, да не се излага на слънчева светлина.

Спецификация :

Материал: кадифе + полиестер

Размер: 40*40 см, 60*60 см, 80*80 см, 100*100 см, 120* 120 cm

Цвят: черен + бял

Бележки: Моля, оставяйте малки отклонения по отношение на размера се дължи на ръчно измерване, както и за осветление на снимки може да доведе до показан цвят от реалния.

Комплектът включва:

1 х иллюзионный кръгъл килим


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение