Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Бандаж за гърба за облекчаване на болки в гърба с 3D Лумбална Покритие, Колан За Подпомагане на гърба С Алтернативни Ивици, Лумбална подкрепа

 4

27.76лв. 55.52лв.

Фитнес и бодибилдинг

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w8638

【ОБЛЕКЧАВАНЕ на БОЛКИ В долната част на ГЪРБА】 Бандаж за гърба съдържа 4 опора от алуминий с ефект на памет и 2 стоманени пружини, разположени от страна на талията, които осигуряват лумбална опора подкрепа на хората, дълго време изправени или водещ заседнал начин на живот, предотвратяват прекомерно перекатывание на мускулите и намаляване на натиска върху гръбначния дискове.

【ПОДКРЕПА на ГЪРБА】Ни лумбална поддържащ колан с 4 трайни поддерживающими ивици и повече лумбална покритие, запазва се на място, предоставя цялостна подкрепа на кръста, като се гарантира, че ще можете да го поддържа в добро състояние при ежедневната работа, както и при вдигане на тежести или тренировки във фитнес залата.

【5 ВИДОВЕ избор】 S: подходящ за вашия размера на талията 24,8-32,3 инча. M: подходящ за вашия 31,5-35 см.L: подходящ за 34,6-40,6 см.XL: подходящ за 38,6-43,3 инча. XXL: подходящ за 42,5-48,8 инча.Моля, уверете се, че мярката около пъпа и не изберете по размер панталон.

【Дишащи И удобни】Бандаж за долната част на гърба е изработена от мек и удобен материал PVC, лесно се перат и почистват, използван нас мрежест материал отделя излишната топлина и влага, може да се носи под всички дрехи, той не поцарапает кожата и няма да навреди на дрехи.Описание на продукта .aplus-v2 { картографиране: блок; лявото поле: автоматично; в дясното поле: автоматично; } .aplus-v2 .aplus-3p-фиксирана ширина { ширина: 970 пиксела; } .aplus-v2 .aplus-3p-фиксирана ширина.aplus-модул обвивка { полето от ляво: автоматично; поле в дясно: автоматично; } Описание на продукта .aplus-v2 { картографиране: блок; лявото поле: автоматично; в дясното поле: автоматично; } .aplus-v2 .aplus-3p-фиксирана ширина { ширина: 970 пиксела; } .aplus-v2 .aplus-3p-фиксирана ширина.aplus-модул обвивка { полето от ляво: автоматично; поле в дясно: автоматично; }


Технически характеристики

  • Приложими хора > Възрастен
  • Произход > Континентален Китай
  • Възраст > По-горе 13

Коментари (1)

Добави мнение
Купувачът – 2024-01-06

Това е добре, но можеше да бъде и по-плътен.