Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

комплект за ремонт на кожата обем 20 мл, лепило за кожа, лепило с повишена адхезия; за ремонт на драскотини по кожата, за мебели, за възстановяване на столчета за автомобил

 0

6.41лв. 12.84лв.

Стоки за дома

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w9093

Основни моменти:

1. Ремонт на кожата: Основната функция на комплект за ремонт на кожата - да помогне за премахване на драскотини, разкъсвания, напукани, прожоги или прорехи и да си скъп кожен изделия вид като нови!

2. Лесен контрол на дозата: Тънък дизайн съвети за кожа пълнител позволява да се използват малки капки лепило за фино, прецизно, контролирано нанасяне без петна.

3. Супер лош вкус: Изолиране на въздух, течност и въздушен поток и запазва отлична адхезия в продължение на дълго време.Vinyls Repair Kit - това е мощен лепило с повишена адхезия;.

4. Быстросохнущий материал: Кожа ремкомплект за мебели, изработени от сверхбыстросохнущего ремонт лепкав състава, който е устойчив на високи температури, а не е твърдо, с добра гъвкавост и висока еластичност.

5. Широко приложение: Ремонт на повредената кожа от надраскване на дивана, софе, стол, автокресле, чанти, дамска чанта, обувки, яке, ремнях, багаж, обувките, корабни седалки, автокреслах, седалки на автобуса, абажуре, ръкавици, мотоциклетни седалки, люлеещия се стол, докато, чанта за ръце, диванчике, седалка за камион, пуфике, безделник и мебели.

Функция:

1. Възстановете предишната си красота вашите изделия от изкуствена кожа и постигане на ефект реставрация на кожени изделия

2. Помощ за премахване на драскотини, разкъсвания, напукани, прожоги или разкъсвания

3. Тънък дизайн на накрайника позволява да се използват малки капки лепило за фино, прецизно, контролирано нанасяне без петна.

4. Средство за ремонт на кожата за столчета за автомобил - това е мощен лепило с повишена адхезия;, свързващи влакна на кожата, без шиене

5. Екологично чист быстросохнущий ремонт на лепилен състав, който е водоустойчив и по-критичен

6. Лечение на наранена кожа диван, диван комплекти, столове, автомобилни седалки, чанти, портфейли, обувки, якета, колани, багаж, обувки и т.н.

Спецификация: 1. Вид на продукта: кожена пълнител

2. Размер: прибл. 10,5x3 см/ 4,1x1,2 инча

3. Тегло: 22 грама

4. Материал: Ремонт на течността

5. Капацитет: 20 мл

Пакет включва: 1 комплект кожа ремкомплекта


Технически характеристики

  • Спецификация /бр. > 20 мл
  • Произход > Континентален Китай
  • Позиция Форма > Течност

Коментари (0)

Добави мнение