Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Китайски Дневен Традиционен календар стенен календар с дракон Коледни украси за дома Хартиени календари за Housewarming

 0

22.81лв. 45.62лв.

Учебни и офис консумативи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1007

Отпечатани на дебела хартия, тя е здрава и лесна за инсталиране на дома за цялото семейство.В календара са представени от 24 слънчеви период, което дава представа за традиционната китайска култура и небесните цикли.

Спецификации.:

Име на продукта: Китайски Коледен календар в 2024 година

Материал: хартия

Размер на продукта: A: около 9,6x13,8 см/3,78x5,43 инча, B: около 11,8x17,2 см/ 4,65x6,77 инча, C: около 18, 2x25,8 см / 7,17x10,16 инча

Опаковъчен лист:

1 бр. китайски дневно календари в 2024 година

Вижте повече детайли за продукта

1. Произведено в съвестта: насладете се на ежедневието мъдрост на китайската култура с помощта на този китайски ежедневника, направен от дебела хартия, която е не само приятен на допир, но и невероятно е трайна, като се гарантира, че тя ще продължи цяла вечност.

2. Лесно подвешивается: Благодарение на удобен дизайн дупки за закачане на нашия китайски дневен календар на 2024 година лесно се закача на всяка стена.Здрав метален капак гарантира дълготрайност и предотвратява загубата на страници.

3. Открийте историята на Китай: Потопете се в богато съдържание на това ежедневно китайския календар, в който са посочени 24 слънчеви период, дати, значими празници и традиционен китайски лунен календар.

4. Практични подаръци: Пишете важни дати в азиатската култура с помощта на нашия дневен календар Family Year of Dragon, който е идеален за укрепване на семейните окови.Чудесен практичен подарък за любимите хора.

5. Многофункционален Must-Have: С оглед на фазите на Луната, информация за културата и традиционните фестивали 2024 г., това е универсално допълнение към всеки специален повод.Използвайте го като декорация на стената, компаньон на масата или информационен инструмент.Идеален за сватби, рождени дни, раждане на деца и много други.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > Китайски дневен календар

Коментари (0)

Добави мнение