Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Ретро Изображение На Изкуството Хищници Шевове Распаковщик Конци За Шиене Инструмент За Премахване На Конци За Шиене Инструменти За Бродерия Бродерия, Шивашки Принадлежности

 0

13.86лв. 27.73лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w237623

Характеристики:

ТЪНКА РЕЗБА: Този изкормвача за шевни конци е тънка резную дръжката, направени от устойчиво на корозия на алуминиева сплав и неръждаема стомана, дръжка удобен за хващане и тя е здрава, това е надежден инструмент за извършване на шевни проекти с по-дълъг срок на служба.

УДОБНО: този изкормвача за шевни конци - удобен инструмент за почистване на конци, премахване на бутони, расстегивания линии и отнемане на фуги, той ще се справи с всяко облекло задача, като ви позволява да лесно да се определи или да изпълни всеки проект за шиене, който искате.

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА ШИЕНЕ: Този изкормвача шевове - задължителен инструмент за всички любители на ръчно изработени, който ви позволява лесно да коригират грешки, изтриване на ненужни елементи и регулиране на кацане на дрехи, това също е чудесен инструмент за шивачки, работещи с различни материи и стилове, можете да използвате тези четири рыхлителя шевове в съответствие със собствените си предпочитания и нужди.

Ретро дизайн: Този изкормвача за шевни конци има ретро дизайн с тънък и подробно ориентирани 3D модел на дръжката, добавляющим чар и напомня блясъка на миналото, който е удобен за използване и е не само практично, но и прекрасно допълнение към колекцията на шиене.

Малък и изискан: Изкормвача шевни конци малък и изискан размер, удобен за переноске и използване, материал-сплав, не е лесно ръжда, по-стегната материал ABS, представен на пазара, подходящ за бродерия, шиене, кожени изделия и други случаи, това е практичен и красив инструмент за шиене.

Спецификация:

* Заглавие: ретро изкормвача шевни конци

* Цвят: червен бронз, злато, бронз, сребро

* Размер: 8,5 * 0,7 см (малък), 8,5 * 1,5 см (голям)

* Тегло: 50 гр., 60 гр

* Материал: сплав + неръждаема стомана

Съдържание на опаковката:

2 * реколта изкормвача за шевни конци

Забележка:

1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, представени на уеб сайта, се дължи на много фактори, като яркостта на монитора и яркост на светлината.

2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните, получени при ръчни измерения.


Технически характеристики

  • Тип > Комплекти Инструменти
  • Произход > Континентален Китай
  • Използването на > Бродерия
  • Материал > Неръждаема стомана

Коментари (0)

Добави мнение