Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Ультраяркий мини акумулаторна главоболие фенер led шапка с клипсой, водоустойчив шапка, фенерче, налобный фенер за рибарско лагери R9I2

 0

4.47лв. 8.95лв.

Къмпинг и туризъм

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1048

Описание

100% чисто нов и високо качество

Име на продукт: Лампа с клипсой на капака

Цвят: черен

Материал: ABS + PC

Размер: 15* 4 см (5,9*1,57 инча)

Област на приложение: отглеждане на кучета, риболов, нощни джогинг, четене, къмпинг, туризъм, джогинг

Брой: 1 бр.

Характеристика:

[Разпознаване на жестове] Преминете на сензора жестове, което се включва / изключва по ваш жесту ръце, интелигентна система с датчици може да се фиксира вашият жест.Разстояние до сензора е 9,8 инча / 25 см

[USB акумулаторна батерия] Захранва от вградена акумулаторна литиева батерия, време на работа до 8-24 часа.Те са оборудвани с USB порт за зареждане и може да се зарежда ги в различни режими на зареждане, включително адаптер, захранване и т.н.

[Многофункционално приложение ] Скоби за прожектори на шапки са подходящи за работа от близко разстояние, например, за четене и гледане на голямо разстояние.Те също са подходящи за отдих.Включително и отглеждане на кучета, риболов, нощни джогинг, четене, къмпинг, туризъм, джогинг за джогинг и т.н.

Забележка:

1. Както всички знаем, от различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на самата стока може леко да се различават от цветовете на следните изображения.

2. Ако ви е трудно да изберете размера, можете спокойно да се свържете с мен, ние ще ви дадем няколко предложения, но това е само за справка.

3. Ние можем да приемат поръчки със смесени стоки, цветове и размери.Колкото по-голям брой, толкова по-голяма отстъпка.

Пратката включва:

1 бр. лампа-клипса на капака

Уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин.Ние гарантираме качеството на нашите продукти.ние сме готови да ви отговори възможно най-скоро.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > Фенерче

Коментари (0)

Добави мнение