Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

16шт Коледен Естествен Дървен Чип, Чорап на Дядо Коледа, Дървени висулки във формата на Снежинки, Коледни Украси, Коледни Декорации, Окачени Подаръци

 0

1.35лв. 1.93лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w108879

Подробна информация за опаковката

Доставка

1. Стоки ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни след извършване на плащането.

2. Стоки се изпращат на посочения адрес на вашия условном депонировании, моля, уверете се, че той е правилния.И ако искате да промените своя адрес, моля, свържете се с нас преди да се плати.

3. Ако не сте получили писмо, в продължение на 4 седмици, моля, свържете се с нас за помощ.

4. Обикновено, пратката се изпраща с въздушна поща на Китай, която се нарежда на 15-25 работни дни, в зависимост от страната, метеорологични условия, фестивални празници и така нататък.Ако спешно се нуждаят от продукти, моля, свържете се с нас за уточняване на друг начин за доставка (както е показано по-долу), за която се заплаща допълнителна такса.

Въпроси и отговори

Начини на плащане

Просто бъдете сигурни, че можете да платите с нас чрез www.isoldetrends.eu Набирателни чрез Visa, MasterCard, QIWI, Western Union и банкови преводи.Вашето плащане ще бъде изпратено ни само след като се потвърди получаване на стоката.

Обратна връзка и следпродажбено обслужване

Ние оценяваме, че можете да ни остави положителни отзиви, ако сте доволни от нашите стоки и обслужване.Просто не се колебайте да се свържете към нас за първи път, когато се сблъскате с някакъв проблем, ние имаме повече от десет години ценен опит в тази област, в резултат на това, ние можем да решим всеки проблем за вас.Моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка и не отваряйте спор.Повярвайте ни, инциденти ще бъдат решени.

УВЕДОМЛЕНИЕ

Ако искате да върнете продукта, трябва да се поеме товар върху себе си.Благодарим ви за разбирането.


Технически характеристики

  • Вид на копчета > Пуговица с 2 дупки
  • Търговска марка > Хуа Минг Ce
  • Тип комплект > no
  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > C0858
  • Тип продажба на едро > no

Коментари (0)

Добави мнение