Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Английски Стремена Амортизационен Стремена Гумени Протектори За Езда Стремена За Защита От конна езда, Седло Гъвкави Широки Стремена

 0

27.62лв. 98.64лв.

Спорт и развлечения

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1215

Английски Стремена Амортизационен Стремена Гумени протектори за езда Стремена За защита от конна езда, Седло Гъвкави Широки Стремена

Водещи елементи:

1. Здрава конструкция: Нашите стремена за езда са изработени от висококачествена ABS-пластмаса, което гарантира дълготрайност и надеждност на продукта.Те са създадени, за да издържат на тежки условия на шофиране, така че вие винаги ще можете да се насладите на безопасна и удобна езда.

2. Комфортни характеристики: Тези стремена за езда са предназначени за подобряване на комфорта и сигурността при шофиране за сметка на ефективно намаляване на налягането на глезените и стъпалата.

3. Срещу плъзгане и трайно: Тези стремена за езда идват с черни гумени наслоявания, които предотвратяват выскальзывание краката на водача от стремян.Повишено триене помага да се поддържа стабилна стойка и да се насладите на безопасна и удобна езда.

4. Удобство без усилия: Намалете време на инсталацията, благодарение на лесен за използване стременам за езда.Просто прикрепете ги към седалката за бърза смяна всеки път, когато имате нужда от нов чифт, без допълнителни инструменти или излишни неприятности.

5. Универсално приложение: Нашите универсални стремена за езда осигуряват перфектен комфорт и стабилност, отговарящи на вашите нужди във всеки стил на каране.Благодарение на 2 големина и широк спектър от приложения, насладете се на конна езда по трасето или вестернам, както никога преди.

Изработени са от висококачествен материал ABS, нашите английски стремена гарантират комфорт и безопасност.Благодарение на уникалния си дизайн ще бъде в състояние да запази стабилна стойка и да се насладите на лека езда.Идеален за западните любителите на езда, които търсят лесен за използване и трайно решение за стремян.

Спецификация:

Име на продукта: Стремена за езда.

Размер:

Малък размер: (приблизително) 9,6 * 9 см /3,78 * 3,54 инча

Голям размер: (приблизително) 11,8 * 11 см / 4,65 * 4,33 инча

Тегло: около 560 g/360 g

Материал: гума противоскользящий мат

Опаковъчен лист:

1 чифт стремян за езда

Забележка:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение