Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Силиконови форми за торта с пудел 3D Пудел Силиконови форми за лед Силиконова форма за пудел Пудел Форма за празни приказки Пудел Форма за печене с шоколадови бонбони

 0

19.52лв. 39.05лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w251138

Характеристики:

Тази форма е най-специален дизайн на ароматни свещи, направени със собствените си ръце.Дизайнът е уникален и освежаващо.Ясни детайли съживят вашата работа.

Тези форми са направени от хранително-силикон, мек и еластичен, гъвкав и за еднократна употреба.

Тези форми са подходящи за изработка на ароматни свещи, декорации от смола, гипсова отливка, която продължаваше изделия, мека керамика, ръчно изработени сапуни

Спецификация:

Материал: хранително-вкусовата силикон

Температура: от -40 ° F до 446 ° F (-40 ° C до + 230 ° C)

Цвят форми: бял

Размер: 8*8*12.2 см

Опаковъчен лист: 1 х Силиконова форма за пудел

Прочетете повече за продукта

1. 【Избраният материал】 се Използват силиконови форми за празни приказки "Пудел 3d" и "Пеперуда", които имат моющуюся, мека, дебела, устойчива на разкъсване текстура, която също може да се пере.

2. 【Добавете живота си повече радост】 Тези 3d-форми за пудел от смола могат да отговарят на вашите изисквания и да предостави допълнителни възможности за творческо вдъхновение.Можете да украсите с различни цветове, пайети, сухоцветами, перлената пудра и всичко, което само може да излезе.

3. 【Как да използвате】 Просто следвайте игла отвор на дъното на формата, за да държат фитил в центъра на формата, след това изсипете в разтопен восък и изчакайте, докато той се приемат формата.Използване на 3d-форми за свещи във формата на пудел е много просто.

4. 【Практичност при използването】 Тези шоколадови форми-пеперуди са идеално място за вашите занаяти собствените си ръце.Това е чудесен инструмент не само за производство на 3d-форми за сапун, но и за декоративни орнаменти, тъй като той е съвместим с повечето смоли или други леярни материали.

5. 【Обмислен подарък】 За всеки празник, годишнина, рожден ден, специален ден и по всеки повод силиконови 3d форма за торта "пудел" - най-добрият подарък за приятели, семейство, любовници производство на свещи са ръчно изработени и на начинаещите майстори в производството на свещи със собствените си ръце.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Силиконова форма
  • Размер > Silicone mold

Коментари (0)

Добави мнение