Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Препарат За полиране на автомобилни стъкла, обезмаслител, за пречистване на маслената филм, паста за почистване на колата, чистачките, Препарат за миене на прозорци на предното стъкло на автомобила

 0

10.23лв. 17.05лв.

Почистване и поддръжка на автомобили

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w12309

Търсят ефективно средство за отстраняване на петна от стъкло на вашия автомобил?Нашият пречистване на маслената фолио за автомобилни стъкла ефективно премахва устойчиви маслена филм, връщането на стъклото към първоначалната си форма.Идеален за използване в мокро време, просто равномерно избършете с чиста кърпа, за да в продължение на много години за осигуряване на кристално чист преглед на път.

Име: Препарат за премахване на блажна фолио за автомобилни стъкла

Обем: 80 грама

Срок на годност: 3 години

Основни съставки: дейонизирана вода, препарат за премахване на блажна филм, повърхностно-активно вещество и т.н.

Условия на съхранение: 0 ~ 40 ℃

Списък на опаковката:

Средство за премахване на блажна фолио за автомобилни стъкла * 1

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгли на камерата цвета на продукта и цвета, показан на снимката, могат да се различават.

Поради ръчно измерване на размера на продукта може да се различават.

Повече за продукта

1. Премахва упорити петна: Това е мощно средство за премахване на блажна фолио за автомобилни стъкла ефективно разтваря в масло филм, дъвка, петна от вода и трудноудаляемую мръсотия, осигуряване на полирани изглежда на повърхността на вашия автомобил стъкло, без използване на скрепер или друго почистващо оборудване.

2. Възстановяване на стъкло: Това е инструмент за премахване на блажна фолио за автомобилни стъкла ви позволява да се вдигне водонепроницаемое покритие и възстановяване на стъклото го първоначалната форма и прозрачност, без да вредят на и без това да повлияе на качеството на стъкло.

3. Средство за подобряване на нощно виждане: Премахване на ефекта отскок чистачки и замъгляване, това е инструмент за премахване на блажна филм със стъкла на автомобила подобрява видимостта през нощта и при мокро време, което увеличава сигурността на водача и подобрява зрението.

4. Удобен за потребителя дизайн: без усилие премахване на мазни филм със стъкло на превозното средство.Нанесете пречистване на мазни петна и равномерно избършете с чиста кърпа.За безпроблемна работа не изисква никакви умения или оборудване.

5. Отстраняване на устойчиви маслена филм: проблеми с премахването на дългосрочна устойчива на маслената филм върху стъклото на вашия автомобил, огледала за обратно виждане и челен очила?Средство за премахване на блажна фолио за автомобилни стъкла - универсално решение, което прави чудеса с други стъклени повърхности в дома си.


Технически характеристики

  • Обем на продукта > 80 г
  • Произход > Континентален Китай
  • Тегло на продукта > 80g
  • Номер на модела > Препарат за почистване на автомобилни стъкла

Коментари (0)

Добави мнение